Hundarna...

ja, hundarna är ju mitt liv minst sagt :) Ella och Wilma är iväg på jakt titt som tätt numera tycker jag. Dom älskar ju det så jag är glad för det! Fast jag är rädd varje gång att nått ska hända dom :( här är Ella framför och nosar på sitt andra rådjur som fällts för henne, undrar om hon ångrar sig ;)


Så glad jag är att jag har jag Lowa dessa dagar dom är iväg, annars hade jag nog brytit ihop av att gå här ensam. När wilma och husse var iväg på jakt förr så var det min och Alice bästa stunder. Då gick vi långpromenader och bara myste och jag bara njöt av att titta på henne och var så glad över att hon var min! Jag saknar henne fortfarande vissa dagar, jag klarar knappt av att lyssna på lugna låtar längre för då blir jag ledsen med en gång. Andra dagar kan jag titta på kort på henne och le och tänka tillbaka på de fina stunderna. Men fan vad det har börjat gräma (heter det så?) mig att jag inte upptäckte hennes njursvikt tidigare, att inte veternären upptäckte det på blodprovet de tog för att se om hon hade borrelia för några år sedan, att jag inte reagerade mer över att hon hade fått så dålig kondis! Det gör ont i mig när jag tänker att det kanske hade gått att göra nått åt om jag bara varit mer uppmärksam, även om vissa tyckte att jag var så nojjig jämt så såg jag inte det :(

Lowa är skör som glas ska ni veta, ja herregud skulle nått hända henne så vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Lowa i alla ära. Men saknaden efter en berner har börjat komma mer och mer. När lowa har växt till sig så får det nog allt flytta in en liten berner här, en frisk och fin liten berner, som kanske kan heta Elsa..det skulle ju alice valp hetat om hon hade fått nån! Aldrig mer vill jag vara med om att min hund går bort och jag står tomhänt utan en träningskompis (ella och wilma är ju faktiskt jakt och sällskapshundar, hur mycket jag än vill ha ett lp1 på wilma). Så det får bli två lydnadshundar samtidigt framöver! 

Ja så är det! Just nur är jag lite förkyld, har antaligen fått ögoninflammation, det rinner och rinner. Fruktansvärt irriterande att vara blöt i ansiktet hela tiden! ont i halsen och tjock i näsan. Gick en sväng med lowa innan och hon tyckte jag var fruktansvärt långsam :) sen sov jag en stund och nu håller jag på och städar i köket, eller just nu har jag paus :) Har bytt gardiner och bytt ut blommorna i fönstrena! Fint blir det nog när jag orkar göra klart! 

Lowa är stor nu föresten. Hon väger 13 kilo och har nu precis fyllt 5 månader. Hon börjar få fin fluffig päls också :) jag hoppas pälsen växer mera, det är fint :) Öronen ska ha bestämt hur de ska vara nu har jag hört, hon har tappat alla sina tänder nu :) och de verkar ha bestämt sig för att stå med lite tippande topp så att säga, fast mest håller hon de bakåt så hon ser öronlös ut :)

nu får jag väl fortsätta...skit tråkigt inlägg, jag vet! men jag har inget roligare att berätta. JO, vi ska på valpkurs imon, DET är hur kul som helst ;)



 

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

RSS 2.0