HON GJORDE DET!

Alice gjorde rutan på klubben ikväll, till och med en 3x3 ruta, och inte bara pytte-rutan som jag har börjat köra me. Jag får lite ont i magen när jag tänker på att nu har vi faktiskt en ärlig chans att ta hem ett första pris i tvåan, den 6/6 ska vi tävla, jag har efteranmält oss till falkenberg, det ska bli riktigt spännande. Min underbara pärla, hon är ju för jävla duktig!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kan det vara så?

Att hon äääntligen kan rutan nu? jag vet inte, jag vågar inte tro på nånting. Men nu har jag iallafall köpt 8 koner, oranga. Förut ställde jag upp två rutor i trädgården, jag taggar henne och säger Rrrrr, Rrrr - RUTAN!! Hon sticker iväg som ett skott, hon gjorde 10 av 10 perfekta 10 poängare! Men vågar jag tro? Nä, jag gör ju inte det! Jag måste be någon ställa upp en ruta på klubben på tisdag, också måste det vara massa folk och andra koner och linjer och skit, om hon klarar rutan då...då vågar jag tro att hon faktiskt vet vad hon sysslar med :)

Det gick inte så super duper bra idag på utställningen, Ella fick excellent och kom tvåa i konuransen, av tre juniortikar. Det var ju rätt så bra iofs, men efter vad jag har hört av dommaren - att han aldrig delar ut CK till juniorer, så blir jag lite besviken på att han gör det till tiken som han placerar etta. DÅ VILL JU JAG HA DET JU!! Men det gör inget, Ella är finast ändå såklart :)

Alice fick Very good. Det var lite tråkigt. Hon är ju så fin nu, hon har ju all sin päls, jag hade ju klippt hennes tassar så de var PERFEKTA, hon gjorde ju allting rätt, stod så fint. Men det räckte ändå inte. Nä, skit dommare. Hon är ju sötast och finast och underbarast av alla, min fina bästa älskade vän! ;) "neeeä, jaa ä intä bitter!!"

Nä, Alice är inte gjord för utställning, hon är gjord för bruks och lydnad. På riktigt. Hon är så jävla duktig. Nu när hon gjort sånna framsteg i rutan så blir jag glad också. Och i onsdags la jag ett spår till henne, hon hittade alla 4 pinnarna, hon ivrig som fan är hon. Det är kul att se att hon som är så lung och mjuk och fin kan tända till och explodera totalt när selen åker på.

Nu ska jag sova. Ser inte fram emot imon, jag jobbar 6.30-13.30, min sköna tidiga dag. Men så ska vi ha APT (=möte) 17-19, det är det sämsta med att inte jobba och bo i samma stad, är ju inte lönt att åka hem..men vad ska jag göra i 3.5 timmar??? Om jag ändå kunde tatt med hundarna så kunde jag gått en långrunda, men vart ska dom vara när jag jobbar då..det går ju inte, trist!






Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Det regnar..

...mycket! Jag är väldigt glad just nu att jag har gått två promenader med hundarna redan, så jag inte behöver ge mig ut i detta förjävliga väder. Det är så fruktansvärt tråkigt att gå ut när allting och alla blir blöta och smutsiga. Vi går ut igen i morgon bitti, eller ja..hundarna får ju ut och kissa innan dess..men då väntar jag i dörröppningen ;)

Nu är Ella fin inför utställningen nästa helg. Hon är så otroligt söt min fina lilla flicka. Hon kommer charma domaren tror jag :) Alice ska badas inför utställningen också, det får göras senare..jag tror hon kommer bli riktigt fin. Men med en 108 berners så kommer hon nog knappast bli BIG, men jag hoppas på ett Excellent  :) Hon är fin nu..lite mager...men fin! 

Snart är det sommar, och semester. Det är helt galet. Jag ska var ledig i 3 veckor, och få pengar samtidigt. I min värld så är det faktiskt helt obegripligt. Men det ska bli så riktigt jävla skönt. Jag trodde inte jag skulle längta efter det så mycket, men det ska bli skönt..men ännu mera längtar jag efter höstterminen på jobbet. nytt nytt nytt, ut med det gamla och in med det nya - det ser jag fram emot :)

Nähe, nu sitter jag mest att väntar på att Husse ska komma hem med Pizza. Vi ska kolla på hockey. Lite spännande tycker jag kanske att det är..men mest tycker jag om pizza!

Klockan är 19.20 och hundar tror vid det här laget att jag kommer låta dom svälta ihjäl, även om inte Alice äter alla sina mål, så ska iallafall matskålen ställas ner på utsatt tid - mycket viktigt! 


 

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

RSS 2.0