hemma igen!

Nu har vi kommit hem från Båstad. Och jag fick inte med mig kameran igår heller. Den där kameran verkar inte vara så viktigt för mig som jag vill tro. Men vi hade iallafall väldigt roligt. När vi kom till hotellet vid 12 tiden så fick vi vår rum och så gick vi och vilade en stund, sen så gick vi ner till spat och bastade och bada och jag badade i havet, jag vet inte hur kallt det var men det tog inte många sekunder innan benen domnade bort och det blev svårt att gå :) fast det var ändå rätt så gött måste jag erkänna. När vi vart på spat en stund så gick vi till rummet igen och vilade, då var man ju lite matt. Sen kl 18 så kom bussen och hämtade oss och vi åkte till Hasse lada. Det var väldigt väldigt go mat på julbordet, jag brukar inte gilla julbord men detta var otroligt gott. Och Sanna, Shirley och Sonja var ju där och sjöng och det trodde inte jag skulle bli nått speicellt men dom var jätte bra, skämtade lite, tjötade lite, och sjöng såklart otroligt bra. Sen så var det party och vad som här därtill och kl 01 körde bussen hem oss. vi somnade så fort vi la huvudet på kudden båda två :) hade satt kl på 8 i morse för det var bara frukost till kl 10 så vi fick snällt gå dit och äta go frukost. Sen sov vi lite igen och sen åkte vi hem med bussen kl 12 :)  Vi fick stanna på vägen hem två gånger, en gång för att en kille skulle kräkas och en annan gång för polisen tyckte det gick lite för fort!

Nu när vi kom hem så kände jag mig lite stressad och har pluggat massa. Ska läsa till tentan som är nästa vecka (tror jag) också bara.
   Alice och Wilma har blivit väldigt gosiga mot varandra den senaste tiden, vilket såklart är underbart att se :)


Här ligger dom och myser i Alice madrass!




Min orkideé slog ut när vi var borta i helgen, med tålamod så kan man få dom att växa upp igen ;) Eller rättare sagt så får jag dom att växa upp genom att inte lägga ner så mycket tid på dom, dom sköter sig själva :)


Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Till Azra Från Alice!

Hej syrran!
min matte kunde hitta nån gästbok på den nya sidan, som föresten är jätte fin, så jag får svara här! Kul att du skrev, hoppas det går bra med din fästman. Vi längtar alla förväntansfullt här på att jag ska börja löpa så att jag kan få träffa min prins ikaros :) Ha det bra, ska säga åt min matte att lägga in en länk med eran hemsida på bloggen!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Båstad

Imon så bär det äntligen av till båstad, hotell skansen och lasses lada! Jag har laddat för detta länge nu, måste göra ett gott första intryck på B:s kollegor. Inte bli för full och inte sjunga för mycket karaoke. har köpt nya kläder och väska så jag känner mej redo redo redo =)

Nu är det mat. som gäller sen ska ja packa och byta sängkläder och städa lite för B:s snälla föräldrar ska bo här i helgen med hundarna när i är borta :)

bye bye!

(Jennie, tycker verkligen vi ska parta till det snart. Det var länge sen, syns inte ofta nu i skolan när vi är i olika grupper :( men det hade verkligen vart kul som sakt att träffas snart, men har du flyttat från mölndal nu? fick ett sms om adressändring? )
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Hemkommna!

Nu har vi precis kommit hem. Och gissa vem som glömde ta med sig kameran? :( Fast det var inte så mycket att ta kort på ändå. Igår så åt vi middag och sen kolla vi på dansbandskampen, jäkla tråkigt att inte face -84 gick vidare. Och idag så var vi ute och gick en runda sen åt vi middag, och kollade på massa gamla kort och brev som vi skickat till mormor och morfar när vi var små. Där det typ bara stod "jag vet inte vad jag ska skriva, hoppas du mår bra. Jag mår bra!" :) väldigt roligt att se :) Kom och tänka på nu att jag har massa gamla brev på vinden, kärleksbrev. kanske ska ta och titta igenom dom :) 

Alice hon är ju helt underbar att ta med! Hon är så snäll och go. Hon hade lite svårt att sova inatt men annars så gick det bra. Hon låg och gosade jämte mig i sängen så kände hon sig nog lite tryggare :)

Nu ikväll så ska jag plugga och sen ska jag lägga mig tidigt så jag orkar med andra veckan med långa dagar. Men veckan kommer nog gå fort ändå för på lördag så åker jag och b med hans jobb till lasses lada i båstad och sover på fint hotell :) så jag ska klippa mig och köpa nya kläder i veckan :) måste julpynta också så att det är fint när vi kommer hem på söndagen :)
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Mormor & Morfar

Idag så ska jag och Alice och till mormor och morfar i uddevalla, ormestad! Vi stannar tills imon. Min syster och hennes sambo ska också med. B kan inte följa med för dom håller på och snickrar och imon ska det ju jagas! Så nu så har jag iallafall städat bilen när för vi ska ta min bil och där bak hade ingen människa velat sitta, men nu glänser det och luktar gott :)
   Ska ta med kameran och ta lite kort så får ni se sen :)

Alice och Wilma i sina fina täcken, så att de inte fryser. Det kom faktiskt lite lite lite snö igår natt :)



Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Mycket och göra!

ja, jag börjar känna att jag inte vet om ja hinner med allt. Tänkte jag skulle gå ut med hundarna nu innan det blir mörkt men jag får nog ändra mig och sätta mig och kolla igenom mina vfu uppgifter så jag får kolla på det. Eller så kanske det är bättre att jag gör klart det som ska lämnas in senast fredag.

Igår så stack wilma från trädgården igen, andra gången på två veckor och vi har inte en aning om hur hon har kommit ut. Antagligen så har hon väl hoppat över där det är mur och inte staket, men alice kan hoppa upp där hur lätt som helst så det är konstigt att hon inte har hängt efter, för alice har stannat kvar i trädgården. Men det är som har vart bra med detta är iallafall att hon inte har gått längre än till den andra trädgården nån av gångerna. Så jag har bara kunnat gå ut och hämta henne där nere istället :)

ah, nu ska ja koka lite te, tända en brasa och sätta mig i soffan och kolla igenom vad jag ska göra.





Alice och Wilma en dag i mars när det kom mycket snö. Hoppas det blir snö snart igen :)

   
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Staden!

Idag så har B och Wilma jagat här hemma, så jag och Alice åkte in till stan och gick en sväng. Också åkte jag till blomsterlandet och köpte blommor och grejjer som jag planterade och satte ute på trappan, fick till det riktigt bra tycker jag :) Jag och Alice gick en ganska lagom runda men Alice är helt slut, hon ligger i hallen och lyfter lite på ögonenbrynen när man går förbi. Här kommer lite bilder iaf :)

Full fart mot hagen!




 

 
"Skynda dig mamma och öppna!!!"


Alice står och funderar.


Det var inte många i hagen idag, men Lisa var iallafall där!





Här mina två favoritbilder från idag, tycker dom blev så himla fina :)


   










Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Torsdag!

Ringde och sjukskrev mig på rent hus för ett par timmar sedan, men hon sa att hon behövde mig för det var en annan sjuk så att jag kanske var tvungen att jobba iallafall, så hon ska ringa tillbaka sen. Men jag känner nu att jag kan inte jobba, blev svettig, yr och andfådd bara av att gå uppför trappan här hemma, inte en chans att ja kan böja mig upp och ner och plocka skräp, sopa och moppa golv. Hoppas hon förstår det!

Nu ska jag iallafall skriva klart papret till imorgon, för imon måste jag till skolan. Det blir mycket strul om jag inte går så det är lika bra att gå och ha det gjort, och det är ju lite skillnad på att sitta på en stol och att städa!

Wilma hon är alldeles tokig idag. När jag släppte ut dom i morse så vägrade wilma komma in sen, så jag fick gå ut och hämta hene. Då sprang hon ifrån mig några gånger innan jag fick tag på henne. Nu har dom vart ute i kanske 2 timmar och hon springer runt och luktar i trädgården hela tiden. Det måste ha sprungit nån katt eller nått här inatt. Alice ligger på trappan och tittar på wilma och ser ut att inte kunna förstå varför wilma inte lägger sig och vilar :)

ja, papret var det ja!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Sjuk!

usch. jag blir nästan aldrig sjuk, lite förkyld då och då har väl hänt men sen jag började jobba i förskolan så har jag nästan aldrig vart sjuk...men idag så blev jag det :( jag tror jag måste in bland bakterierna i förskolan igen för att hålla mig frisk.
   Jag har haft ont i ryggen i några dagar men det får jag ofta så jag tänkte inte så mycket på det, det är sånt som kommer och går. Så inatt kunde jag knappt sova för jag hade så ont, men i morse så var det bättre så jag gick ut med hundarna och sen åkte jag till skolan kl 11. När jag satt på föreläsningen så fick jag så fruktansvärt ont i ryggen, och det spred sig till axlarna och nacken. Så jag åkte hem (hade åkt hem iallafall för föreläsningen var ur kass), och på vägen hem så började jag frysa jätte mycket och när jag kom hem så tog jag en ipren, tände en brasa och la jag mig på soffan och kolla på vänner. Där låg jag i fyra timmar tills B kom hem, och jag frös så in i norden. Nu är det lite bättre, jag fryser inte så mycket bättre men nu är jag varm istället, svettas och mår inge bra, har 38 i feber :( Det suger att va sjuk. Och jag måste jobba imon och på lördag för jag behöver verkligen pengar!!!

Nu ska ja göra nått annat. Det är tråkigt att va sjuk också för jag bli rastlös men orkar inte göra nått!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

fars dag!

ja, idag är det ju fars dag. Jag var nere hos pappa innan och åt kyckling, väldigt gott.
Också spela vi monopol. jag förlorade, vilket inte är så ovanligt kanske :(




Igår så gick det rätt så bra att vara barnvakt. Den lilla tjejen ville inte somna, och hon ville inte ha välling. Hon ville nog bara att mamma skulle komma hem med sina bröst. Hon skrek och sprattlade och jag gick omkring med henne i famnen och vaggade henne, så slappande och av i några sekunder men då började hon skrika igen för hon vägrade sova. Så jag gav upp. Efter en stund försökte jag igen och då gick det till slut, så sov hon i kanske 30 minuter sen vaknade hon igen så jag fick gå omkring med henne. Sen så somnade hon och då kommer mamma och mammas bröst hem, mums för Veronica :)

Nu så har jag så tråkigt. jag borde läsa dom förbaskade böckerna som vi ska ha läst tills på fredag. kanske är lika bra att ha gjort det så jag kan känna att jag inte behöver göra det i veckan.

Hej då.
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

barnvakt

nu sitter jag med en liten 8 mån tjej i knät. hur go som helst..men börjar bli lite trött. hennes syskon, 4 och 2 åriga tjejer sover redan. jag börjar också bli lite trött så jag ska ta och låna föräldrarnas säng och sova lite. :)

hej svejs.
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Barnvakt

Idag så har jag vart barnvakt åt lite tjej på 5 år i kungsbacka. Hon var sjuk så vi tittade på film och spelade spel hela dagen, och jösses vad dagen gick fort. Jag kom dit strax efter 8 och sen helt plötsligt så var kl 12 och det var dags o äta, sen helt plötsligt så var kl 3 och pappa kom hem. Men det var roligt, hon är mysig tjejen. Hoppas hon blir frisk snart.

Ikväll så vet jag inte vad som händer. jag har tappat motivation till att gå promenad helt plötsligt, kan det bero på det regniga, blåsiga, mörka vädret måntro? Men har man hund så har man. Får ta på mig hörlurarna och traska ut och säga till björn att ha tänt en brasa tills ja kommer hem.

Trevlig helg!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

GRATTIS ALICE TVÅ ÅR!!!

Ja, idag så fyller våran lilla Alice två år. Hon fick tuggben och två leksaker, som hon såklart får dela med sig av till Wilma :)

Dessa två fick hon :)



  

 
Anden blev populärast, antagligen för att den lät som en and och inte bara pep som ankan :)


Till slut så blev det en del till dom var, dom ser lite förvånade ut :)


  



Och här får Tussan lite plats också :) här ligger hon först i sin lilla koja som jag köpte på gekås igår, och sen på sin lilla filt som jag köpte på ikea. Till min stora glädje så gillar hon båda två. Kojan ska var i uterummet så hon kan ligga där på natten när hon är ute :)
  
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Ge-kås.

Idag så skulle Lina åka till gekås och jag skulle ev. följa med. Sen så blev det inte så att jag kunde åka med henne. Men jag blev så himla sugen på att åka dit iallafall så jag åkte dit själv. Och jag hittade lite olika bra grejjer, present till Alice bla. som fyller 2 år imorgon :) Och för andra gången så har jag gjort samma tabbe på gekås. När jag möblerar om bland mina grejjer som jag ska köpa så lägger jag ut något för att senare lägga tillbaka det i vagnen, och när jag har möblerat klart...så glömmer jag att lägga tillbaka det, och detta upptäcker jag inte innan jag kommer hem. Förra gången så la jag ut en lampa som jag upptäckte när jag kom hem att jag inte hade köpt, idag så la jag ut två snygga tröjor som jag upptäckte när jag kom hem att jag inte hade med mig. Jag blir så otroligt trött på mig och min glömska! Tröjorna var så så snygga, eller vardagssnygga iallafall, att jag funderar på att åka dit igen bara för att köpa dom.


Ne nu ska jag lägga mig och sova. Gosa med vovvarna.


Natti Natti!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

myskväll.

ikväll så har jag och djuren här hemma haft myskväll. Jag tände en brasa vid 5 tiden och framför den parkerade wilma och rörde sig inte innan jag sa att de behövde ut och kvällskissa. Och tussan har legat i soffan på en filt med mig och gosat när jag kollade på S.O.S familj. Och alice låg nedanför soffan och snarkade. B är ju inte hemma ikväll, och hade jag inte haft djuren så hade nog inte jag sovit hemma när int B är här. Men djuren vaktar mig så jag känner mig rätt så säker :)

Nu tänkte jag nog lägga mig och sova. Börjar halv 9 imon och tänkte jag skulle gå en promenad innan frukost. Så jag får lägga mig nu så jag orkar upp :)

Åh herregud, nu skäller hundarna där ute. Men det är säkert bara nån katt som smyger omkring..hoppas jag!

God natt!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Måndag


Nu har jag kommit hem från skolan för en stund sedan, när B kommer snart så ska vi åka och handla. Ska passa på att plugga lite nu innan han kommer. här är lite bilder jag tog på hundarna idag :)



Alice och tigger


Alice står uppe i trappan och väntar på mig och Wilma :)


Alice och Wilma i gästsängen. haha, Alice gäspar precis :)


Det lilla lilla lilla gästrummet :)
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

:(

Jag hade skrivigt ett låångt inlägg om vad vi hade hittat på i helgen, så gick det inte att publicera :( Sen så försvann det. Så nu är jag sur och ska lägga mig på soffan! just so you know!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

RSS 2.0