Fel!

In förra inlägget ska bilderna ligga tvärtom såklart! Och ursäkta alla slarvstavfel, det är iPhone i ett nötskal!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Spa!

Oh! Idag har jag varit på spa! Får massage och badat och bastat! Så skönt! Jag och syster var ensamma på spa avdelningen nästan hela tiden :) vi fick när det kom ett gäng gubbar och killar, de var ett gäng på kanske 7 pers som bar allt från 18-60 år. Säkert nån firmagrejj! Men fy fan för äckliga gubbar! En gubbe satt i bubbelpoolen och drack öl, vilket man för det första inte får. Sen försökte han få igång lite småprat med oss. Då mummlade vi lite sen gick vi, och jag undrar om äckliga gubbar inte fattar att man ser att de kollar! Han glodde ju som fan när vi steg ur badet! Tänk om han hade fru, barn..barnbarn.. Usch blir äcklad av sånna.

Men, spaet och massagen var helt underbar förutom den lilla detaljen :)

Angående min mat, för er som undrar :), så går det fortfarande bra. Men jag börjar bli lite less på att det inte är så varierat! Så jag tänkte att nu kör jag på stenhårt ett par tre veckor till sen ska jag börja äta annan mat, inte potatis och pasta och sånt, men grejjen är att jag orkar inte laga matlådor varje dag, och jag orkar inte vara ett problem när jag blir bortbjuden! Men jag kommer köra på tills jag nått mitt mål, oja! Kommer inte ge upp..aldrig aldrig! Men jag kommer heller inte äta så här för alltid :) och nej, jag kommer inte lägga på mig igen sen, menar inte att jag ska börja frossa i sötsaker sen!


Imon börjar jag 9,30! Skönt! Så det blir långrunda med flickorna små på morgonen!

Så här stog Lowa i typ 10 min innan när vi var ute! Hon lyssnade och tittade! Gissar på att det kröp en mus under snön för helt plötsligt gjorde hon ett dyk ner i snön :)

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Hundar och mat!

För er som undrar hur det går med min diet så kan jag upplysa er om att det går fiiin fiiint! Tre väl utvalda mål mat om dagen och en kopp te på kvällen är vad jag käkar, och efter 4 dagar märks det redan att kroppen mår bättre. Men det är inte lätt! Skit snack att man inte blir hungrig mellan målen om man äter mycket fett...jag blir svin hungrig iallafall! Frukost mellan 06-07, sen är jag hungrig vid 10,30 på jobbet, lunch 11.30, sen är jag hungrig vid 16.30... Men jag kämpar och hittills går det bra! Det är jävligt kul när det går bra!


Igår var vi och tränade hund i ett ridhus! Det var tufft för lowisen! Hon gick fint med mig i början, men sen slog det slint och hon stack fram till andra hundar, sprang omkring och vägrade komma till mig...när jag tränade med Wilma så bråkade hon med Ella...ojojoj! Min lilla plutt behöver komma ut mycket mycket mera till olika platser med mycket olika folk! Så det ska vi göra nu, jag lägger lydnaden på hyllan, eller kan ju träna det hemma, men vi ska åka iväg mycket hon och jag i och lära oss ett och annat :)

Natti Natti!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Blomkål!

Jag trodde aldrig jag skulle säg det, men blomkålspure är gott :) jag gjorde det innan på Katrins recept om det blev yummi! Grädde, ost, smör, salt och peppar i!! Och kokat blomkålen i grönsksbuljong! Så nu har jag ätit mitt första mål enligt hennes schema, och det fick ju bra! Jag åt det till ugnsbakad lax btw!

Nu ska jag sova och tänker att 2012, det ska bli ett helvetes bra år det!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Helt såld!

Jag är ganska lättköpt, säger man så? Alltså jag menar att jag går på ganska mycket ganska fort, reklam och försäljare och sånt! Här om dagen ringde nån och ville förvalta mina pensionspengar! Tanten ska ringa tillbaka om två veckor för jag ville fundera för det lät så bra! Och just nu, är jag helt såld till Katrin zytomierska! Jag har läst hennes bok nu "dags att bli smal. LCHF på mitt sätt" och jag tror på vartenda ord hon skriver! redan innan jag köpte boken eller visste att den fanns eller vad den innehöll, så hade jag slutat äta godis i januari. En kollega sa att hon skulle göra det och jag tänkte "ja men va fan! Det kan ju vara en kul utmaning". Sen läste jag Katrins blogg i veckan och då skrev hon om sin bok så jag köpte den, dels för att hon sålde in den så jävla bra ;)

mitt sötsug är nu efter en vecka nästan helt borta, och jag hade ett jävla sötsug hela dagarna innan ska ni veta! Så nu när jag läst Katrins bok, där hon skriver att man inte ska äta socker, så tänker jag att jag skulle klara att följa hennes (lchf) diet, jag har ju ändå inget sötsug nu! Lchf var inte alls vad jag trodde! Recepten i den bok verkar super goda, ja..jag är såld!

Jag har satt upp mål! Vi ska antagligen åka på semester till varmare breddgrader nångång i vår! Tills dess ska jag ha gått några kilo! Om jag lyckas med det så ska jag belöna mig med att köpa en ny dyr fin bikini att ha med på semestern! Jag ska nog faktiskt leta upp the perfect bikini redan nu! Också får jag köpa den sen om jag har gjort ett bra jobb!

Så var det med det! Denna gången ska jag fan ta mig lyckas. Och jag tror att jag kommer göra det. För denna gången har jag faktiskt klarat mig från onyttigheter en hel helg, som dessutom har varit en långhelg! Pluss att jag vill detta så jävla jävla gärna! Jag vill vara nöjd med hur jag ser ut! Fan vad jag vill det!

Godnatt på er! Imorgon ska det bli fint väder, det är skönt för det gör joggningen lite lättare :)


Bilden är från Katrins bok, jag tittar på den ibland för att påminna mig om vad jag vill! Också tycker jag bikinin är skit snygg :)

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Stormen Emil

Tydligen är stormen Emil påväg! Ja det märks, här blåser och regnar! Ska er fortsätta vara sånt här väder i vinter så får jag nog fan ta och investera i ett varsitt regntäcke till hundarna! Jag brukar inte klä upp dom, gillar det inte alls. Men hur kul är det att frysa och bli blöt när det blåser och regnar på vertikalen? Mina regnbyxor läcker in och jag gilla det inte! Tror inte hundarna heller gillar det! Galon till mig och hundarna! Vart beställer man? Back on track eller?
Wilma gillar inte detta väder! Hon började promenaden med att gå tryckt intill mig! Sen efter ett tag började hon marschera! Med bestämda steg gick hon framåt, inget nosande eller kissande - hon skulle hem!
Ella verkade inte märkbart påverkad! Hon yrde omkring precis som vanligt. Ruskade på sig ibland.
Lowa däremot verkade tycka detta var bland det bästa som kunde hända, SÅ MÅNGA DJUPA STORA VATTENBÖLAR!!! Wooho! Hon plaskade med framtassarna i vattenpölarna, försökte fånga vattnet som skvätte upp, tryckte ner nosen i och blåste bubblor! Hon är galen! Och jag gillar det :)

Jag har bokat in mig på gitarrkurs! Ska bli så kul! Det börjar om några veckor! Alldeles lagom så jag hinner laga en av strängarna som har gått av och friska upp mitt självlärda ackordminne! Får nog kolla på vad ett gitarrfodral (eller säger man gitarrväska?) kostar också! Så jag ser lite professionell ut när jag kommer! För det gör väl alla på en nybörjarkurs?

Nu blir det dusch och sen lägger jag mig i soffan framför brasan och ser om jag kan Google fram några bra hundregntäcke :)

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Tjugohundratolv!

Jag har ju lagt ner detta med bloggen lite! Vet inte vad jag ska skriva och vet inte om nån läser??

Det mesta i mitt liv handlar ju om mina hundar! Jag tränar inte på gym längre nu när jag jobbar heltid för jag tycker inte det hinns med, min lediga tid vill jag umgås med hundarna!

Fullkomligt älskar mitt jobb! Både själva yrket i sig med framför allt arbetsplatsen och kollegorna! Imorgon börjar en ny termin, några nya barn och några nya kollegor! Kommer bli hur bra som helst! Jag hoppas att jag kommer ha vett nog att byta arbetsplats när jag inte känner så här längre, man ska nog flytta på sig ibland tror jag! Men nu..just love it!

Har börjat träna lite mera, utan gym då :) går på pilates en dag i veckan och springer så fort jag får tid och det är väder för det! Har tillsammans med en kollega gått ihop i en pakt om att inte äta godis i januari! Några kilon vill jag ju sen länge ha bort men jag tror inte det kommer hjälpa med att inte äta godis i januari! Dock tror jag att none-godis-månad hjälper mig att bli kvitt sötsug, det är ju så jävla jobbigt att vara beroende av det ju!!

Jag tränar ju lite med Lowa ju! Vill jag tävla med henne nuu! Älskar att tävla lydnad! Men jag får bromsa mig själv inte köra henne för hårt! Är inte alls i närheten av att träna henne för mycket men jag måste tänka mig för så jag inte börjar göra det heller :) hon är ju 7 månader nu min fina skrutt! Jag tycker vi börjar få en fin relation faktiskt! Det har, med handen på hjärtat, krävts lite av mig för att ta henne till mig ändå in på hjärtat! Hon börjar minst sagt närma sig nu ;)

2011 var ett år med stor glädje (examen, skaffat jobb och kollegor som är vänner för livet, blivit moster, skaffat Lowa, fyllt 25 år) och stor sorg (Alice blev sjuk och fick lämna mig). Jag hoppas på att 2012 kommer bli The year! Det är mycket jag vill iår! Men är det nått jag lärde mig 2011 så är det att saker och ting ALDRIG går att planera, så jag får helt enkelt kämpa för det jag vill och sen se om det lyckas :) högsta prio är Lowisen offcourse! Jag vill tävla, både vallning och lydnad :)

Gott nytt år! Hoppas ni också har ljusa planer för 2012!!!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

RSS 2.0