Man bli ju rastlös

Detta lugna tempo gör mig mera rastlös än vad jag trodde det skulle göra. ÄLSKAR att vara mammaledig. Men kan inte låta bli att längta till när jag och Maja kan hitta på lite mer saker. Och jag saknar mina kollegor så mycket, och barnen på jobbet. Herregud, träffade ju dom varje veckodag i två års tid. Och vi pratade så mycket om allt möjligt, med barnen också. Saknar mitt jobb lite faktiskt. Kan jag inte få äta kakan fast ha den kvar? ;)

Nä! Inget slår ändå att vara hemma med Maja. Och jag ska vara hemma läänge så att så är det! Det är ju så super mysigt med henne nu. Gos och gos hela dagarna! Och vad roligt det är att se när hon gör nya saker. Händer inte mycket nytt med henne ännu. Hon ler och man märker att hon känner igen våra röster och sådär. Men tänkt när hon skrattar, tänk när hon kan greppa efter saker, tänk när hon kan sitta..
Jo, jag tror hon börjar gnälla lite när hon har bajsat..ja det var ju nytt!

Ja det är så mycket roligt som händer. Men just nu så vill jag att folk ska bli friska. För böveln! Magsjuka och förkylningar kors och tvärs! Jag vill ju så gärna åka till jobbet och hälsa på! Jag vill åka dit och vara där en hel dag!

Men men! I helgen har vi iallafall sett en huggorm, en kopparödla, plockat två fästingar från djuren och grannen har släppt ut sina söta får och lamm. Detta måste ju betyda att nu är det vår och snart då sommar så imorgon åker jag och köper blommor så ska jag plantera ut lite. Ska faktiskt gå upp tidigt också! Blir ju deprimerad av att sova till 11 på dagarna. Gick upp tidigt många dagar förra veckan och det var ju riktigt skönt kom jag fram till :) vårt hus har föresten aldrig varit så här rent, nått måste man ju roa sig med när Maja sover ;)

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kaffe

Ibland tycker jag att det är synd att jag inte dricker kaffe. Ibland tycker jag att det är bra, så jag slipper det hära "åååh, ja har så ont i huvudet! Jag behöver kaffe!" Som så många säger hela dagarna. Men just nu tänker jag att det är lite synd. Det verkar ju så mysigt med kaffe ändå. Som jag My friend Lotta sa när vi var ute och gick, nästan milen ;), här om dagen, man åker liksom inte hem till nån på en kopp te..folk åker ju till varandra på en kopp kaffe. Hur som helst. Just nu tycker jag att det är synd för imon funderar jag på att ta med Maja till stan, har några få ärenden, som man så vuxet kan kalla det, och tänk då att kunna unna sig en latte eller espresso eller vad det nu heter, nere vid havet i solen med Maja sovandes gott i vagnen. Det låter väl mysigt. Kanske köpa en skvallerplaska också! Men nä, då får jag köpa en flaska vatten..inte lika mysigt.

Eller vad vet jag egentligen, jag dricker ju inte ens kaffe. Jätte äckligt ju!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Bloggar!

Tänkte jag kanske skulle börja blogga igen. Hade ett litet inlägg planerat i huvudet men så läste jag mitt senaten och glömde bort det jag planerat och började gråta istället. Bästa vännen!

Ja nu ter sig mitt inlägg om nya löparskor, sovande fötter, Ella som flyttat, Maja som "tränar i sitt gym", träning med Lowa, vårväder och annat väldigt blekt när jag läste det sorgliga inlägget.

Imorgon ska det ju iallafall bli fint väder säger de som tror sig kunna. Jag har ju då va nya skor. Gjorde fotanalys på intersport och tydligen så belastar jag inte foten på mitten, har "hög hålfot" så belastar bara fram och bak typ. Och med tanke på att ett bra säljare kan sälja på mig vad som helst så gick jag därifrån med nya skor och sulor gjutna efter mina fötter för en summa på totalt 1990, istället för "ett par ganska enkla löparskor för låt säga Max 1000 kr", som jag sa när jag åkte hemifrån. MEN, eftersom jag nyligen fyllt år så hade jag presentkort så det blev nästan gratis ändå!
Provade skorna idag och de var sköna, fötterna somnade inte för en gångs skull. I flera år har jag gått och vickat på tårna när jag promenerat eller sprungit för att de somnar, men icke då med mina nya sulor!

Ja Maja går ju på gym numera, bamsegym faktiskt. Nu har hon legat där i jag vet inte hur länge, säkert 40 min, det låter typ eeh eeh eeh eeh med jämna mellanrum och så sprattlas det. Jag försöker prata lite med henne ibland men när jag lutar mitt stora huvud över henne så ser hon ut som "va fan hände, vart tog apan och fågeln vägen och vad är det där?", så jag låter henne trötta ut sig tänker jag så är hon väl snart hungrig efter sitt träningspass och när man äter så blir man trött så då kan vi lägga oss sen.

Ja för imorgon ska det ju bli vår. Jag planerar nu vilken runda jag ska gå med mina nya skor. Funderar på milen, var länge sen jag gick en mil så det är nog dags!

Ella har ju flyttat för ett litet tag nu. Hon ska paras. Hon var glad som en lärka(?) när hon trippade iväg med sin uppfödare. Det gjorde lite ont i mitt hjärta. Min älskade skrutt. Hon är då alltid glad och pigg den loppan. Hoppas hon får kul med sin boyfriend och de andra vovvarna där borta.
Wilma verkar glad över att Ella åkt. Haha, om vi vore med i en serietidning så skulle det vara en tankebubbla från Wilma som det stod "äntligen är den dära jävligt jobba bitchen borta, vi får lugn och ro och jag får mer plats att röra mig på på promenaderna". Wilma är nämligen inte den som hävdar sig. På promenaderna så går hon en meter bakom mig och Ella och Lowa drar på en meter framför. Jag får ta bak Lowa och Ella och säga åt Wilma att gå fram för att hon ska kunna kissa och lukta lite, hon vill inte fram där och knö. Men idag, ja jädrar vad hon traskade på. Fick säga åt henne att sluta dra flera gånger ;)

Nu hör jag att Majsan börjar suga på sina händer, träningspasset går alltså mot sitt slut och hungern kickar in.

Får se om jag fortsätter blogga, om jag har nått att blogga om.

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

RSS 2.0