Bus eller Godis?




Idag när jag vaknade ( vid 9:30 :) ) så gick jag ut våran vanliga runda, så när vi kom hem så var Lovisa och Julius här, två barn som bor först på vägen, Lovisa gick i förskolan som jag jobbade på innan jag började plugga. Och dom var så fina så, Lovisa var häxa och Julius var typ drakula. Alice och Wilma tyckte dom var lite läskiga, Alice vågade inte gå fram och hälsa på dom, tror det beror på Lovisas häxhatt :) Men dom fick ju såklart godis :)

Nu så tänkte jag plugga lite smått och sen så ska jag städa och sen in till stan. Måste köpa bra vantar att ha imon när jag kör glassbil. 

Trevlig Halloween helg :)




 

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Alice och Wilma stack igår...igen...

Ja. igår så stack dom ifrån mig. Wilma har ju inte stuckit på ett tag, men igår så såg vi ett rådjur när vi kom ut på en åker, och då rykte hon till så att linan på flexikopplet gick av. Så där stod jag och tänka ungefär "vad fan hände?" Så bägge två stack efter råddjuret, och jag sprang efter dom. Men de sprang ju såklart fortare så det tog inte många sekunder innan dom var borta. Så jag gick och leta och ropade, så kommer wilma helt plötsligt skällade och drivande, så jag springer efter henne och försöker på tag på henne men det lyckas ju såklart inte, sen så kommer alice och tycker det är skit kul när wilma är alldeles tokig. Så efter några sekunder så är dom borta från mig igen. Så jag fortsatte att leta och ropa. Så efter kanske 20 minuter så hör jag att wilma gnyr, och det är inte samma gnäll som när hon luktar och är alldeles till sig, utan det är mer ett gnäll som om hon har ont. Så jag går mot gnällandet och efter en liten stund så möter jag alice som kommer springades. Sen så hör jag wilma gny igen och då hittar jag henne nästan under en gran, där har hon fastnat med linan som hon hade efter sig, och den hade liksom snott sig runt hennes ena ben och bränt lite i skinnet.
   Men när jag fått loss henne och vi börjar gå hemåt så drar hon (i det lilla snöret som jag fått gnytit fast i hennes halsband och håller i) och luktar och håller på så hon hade nog inte så hemskt ont när linan väl var borta.

ah, jag är hemskt glad att jag hittade dom när jag gjorde, för när vi gick hem så blev det mörkt väldigt fort.


Idag i skolan så har det annars vart en väldigt tråkig dag. Eller ah, rätt så rolig också. För det var många som blev trötta under den sista föreläsningen så det blev många fniss, låt oss säga att dagens höjdpunkt var att föreläsaren använde sin vännina Gerd som en väääääääldigt bra referens, Laura kom fram till att det hade ju vart bättre om denna mystiska Gerd hade hållit i föreläsningen istället.
 
Nu så ska jag bara ut och gå sen så ska jag lägga mig på soffan tror jag nog. kanske ett fotbad också, hörde på radion att det är bra för fötterna. Och kanske hårinpackning också, det är gött. Håret blir härligt lent och efter man har duschat och börjar frysa igen så får man duscha en gång till när inpackningen ska sköljas ur :)

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Regn!

Idag så har det varit hyffsat soligt. Så jag tänkte gå en riktigt lång härligt promenad. Men jag tänkte jag skulle plugga klart först så har jag gjort det, och nu när jag äntligen är färdig och hundarna börjat bli otåliga så ser jag hur ett stort svart moln drar in från havet. Och i några sekunder så regna det faktiskt en riktigt skur, men bara på en sidan har trädgården, jätte konstigt. Men det är väl bara till att ta på sig regnkläder för det ser verkligen ut att bli regn nu, eller så väntar jag och låter det dra förbi. Får se hur jag gör :)

Imorgon är det torsdag och då gå vi en låång dag i skolan, sen så är det fredag och då är vi lediga. Denna veckan har gått fort tycker jag =)


♥ Hej då :)

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Bakat.

Vid 1 tiden idag så åkte jag med hundarna till breared så dom fick springa av sig, eller wilma iallafall. Wilma sprang runt och luktade och hade jätte roligt hela 1½ timme som vi var där, så roligt att hon vägrade följa med till bilen när vi skulle hem. Så jag tänkte se vad hon gjorde om vi åkte utan henne då. Så jag slutade ropa på henne och gick med Alice till bilen, Alice tyckte jag var jätte konstig, hon tittade bakom sig flera gånger och sen på mig som att hon ville tala om att jag har glömt wilma :) Jag spände iallafall fast alice och sen så körde jag sakta förbi grinden, då kom Wilma springade och tittade på bilen, sen så sprang hon åt andra håller. Så jag gick ut och ropade på henne, då stanna hon och sprang snabbt tillbaka till mig. Så jag hoppas hon lärde sig att det är bäst att komma när jag ropar annars kanske vi åker utan henne :)

När vi kom hem sen så bakade jag bröd och socker-honungskaka. Även om jag inte hade tänkt äta några kakor och så nu så är det väldig roligt att baka och bjuda på :)





Sen när B kom hem så hade han köpt ett varsitt stort ben till Alice och Wilma, så nu ligger dom och smaskar på dom. Det var dock lite för stort för wilma så vi får hålla det åt henne :)
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Nya Bloggen

Tänkte jag skulle byta blogg. Den jag har känns inte så bra. Kan inte hindra folk från att kopiera bilder eller nånting. Så jag tänkte ha denna adressen nu stället :)


Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

RSS 2.0