Dags att plugga seriöst!

jag pluggade aldrig i söndags, orkade inte. jag var så jävla trött efter helgens jobb så det blev inte av. Men nu har jag satt igång på allvar :) jag har fixat massa små saker, mappar och sånt som ska läggas upp på min inloggnng på högskolans hemsida, också har jag börjat skriva på den didaktiska skiten, och det är illa-

- jag har skrivigt 1754 ord...3 sidor....jag ska skriva 4000 ord....alltså ca 6-7 sidor....och nu är det stopp i hjärnan....så det är illa. Men jag är smart nog att inse att jag inte är så smart att jag kan sitta här och pressa fram massa idéer om hur barn bäst lär sig och allt vad det är...så jag tar en paus och åker till breared.

Men Wilma kan ju tyvär inte följa med. det är väldigt synd, min lilla snuttprutta! men Alice och Malteponken, som vi passar om dagarna när pappa och syrran är i fjällen, kan ju följa med. Och Alice behöver leka. och försöker leka med Wilma men allt Wilma gör är att vända rumpan till alice ansikte och böjer på svansen och det skriker om henne "KÄNN SÅ GOTT JAG LUKTAR". Och malte vill inte leka för han bryr sig bara om Wilma, Tussan vill gärna leka däremot, men alice vill inte leka med henne för länge för hon sätter sina klor i alice nos, och då tycker inte alice det är roligt längre. Jag och b leker ju såklart gärna. men Alice vill ju hellre brottas än att springa efter bollar och det gör lite ont efter ett tag när hon har trampat på en och bitit i en, det låter värre än vad det är haha. hon är inte så farlig...men jag vill tro att det finns saker hundar kan ge henne i lek som inte vi kan :)

ja nu drar ja...imon är det nyårsafton föresten...glöm aldrig det! Vi ska äta ostron, grantinerad hummer, fisk, kolapaj, chokladtryfflar....förutom det allra första som b tvunget ska ha så blir det nog väldigt gott :)
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: lina

Tror du gjorde rätt i att ta en paus, önskar dig ett riktigt gott nytt år! Vi kanske kan ses snart? Saknar dig jue :-) Kraam

2008-12-30 @ 13:56:18
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0