Julafton igår, juldagen idag!

Julafton är mysig, men ack så stressig!!!


07.15 - Klockan ringde. Upp och hoppa - in i duschen!
08.30 - promenad till frukost hos pappa, promenad, inte bil för att hundarna ska få sig en promenad.
11.00 - promenad hem och fixa iordning sig.
11.30 - åka in till stan till B:s föräldrar och doppa i grytan.
14.30 - Åka till mamma och fika och byta julklappar.
17.00 - Åka hem och göra i ordning sig själv och mat och tända marchaller och fixa.
18.15 - B:s släkt börjar droppa in, vi blir 13 stycken totalt.
01.00 Nu har vi ätit, tomten har hälsat på och delat ut massa paket, fikat och umgåtts och folk börjat dra sig hemmåt.

Men julafton är trots allt mysig, men känner att stressen har lagt sig när det är över!
   När vi sitter hos mamma och öppnar paket så ser B helt plötsligt att det ligger en stor kräkhög bredvid min stol, wilma står bredvid och alice ligger bredvid, vi har varken hört eller sett att nån av dom har spytt men vi kom fram till att det var nog wilma för hon stog och upp och alice låg ner. När vi sitter och äter middag hemma så ser B åter igen helt plötsligt att det ligger en stor kräkhög vid hans stol...vi har inte hört eller sett att nån av dom har spytt denna gången heller...jätte konstigt för dom brukar låta så när dom klyker sig innan det kommer upp. men vi antar att det är wilma för hon ser slö ut och alice är pigg och glad. När jag har torkat upp spyan och börjar fixa med annat, så ropar b och säger att det ligger en stor kräkhög på mattan i vardagsrummet också...nu blir vi lite oroliga. wilma har ju haft magsjuka innan och det var hemskt så vi hoppas verkligen inte det är det igen, men dom fick ju ett varsitt renben vid lunch tid så vi tänkte att det kanske var för mycket för henne eller att hon åt det för fort, hoppas bara det inte har satt sig nån bit på ett dumt sett nån stans i kroppen på henne. Resten av kvällen ligger hon i sängen och sover och orkar inte upp alls, eller jo en gång går hon upp och dricker..och det fick hon behålla så då blev vi lugna. Hon ville inte äta kvällsmat igår vilket inte var så konstigt, hon var inte så sugen idag på morgonen heller men hon åt rätt så mycket tillslut ändå, när man lockade henne med alice mat :) och nu har vi vart ute och gått och hon  har lättat på trycket så nu ska nog snart magen vara i balans igen.
Vår lilla pärla, alla här blev oroliga och brydde sig om wilma. Det kändes bra att folk inte bara tyckte vi var löjliga, att hon "bara" är en hund, nää, dom brydde sig och i morse fick vi sms där folk frågade om hon mådde bra. :)

Ikväll är det utgång :) länge sen sist. haha krogarna i stan har bytt namn sen jag var ute sist, och jag garva så när jag hörde nyss här att beer & bar nu mera äter cheers and beer :) svin kul!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0