Långfredagen!

Idag skiner solen, helt underbart :) Igår vart jag på Ge-kås. Jag var där redan vid 8.30 och då var det "lagom" med folk, sen så blev det bara mer och mer. Som tur var så skulle jag inte ha några kläder så jag var klar vid 10, då var parkeringen typ full :) Jag köpte iallafall bla. gardiner som jag har hängt upp i vardagsrummet, det blev super fint, ljusa och våriga är dom :)

Igår så var vi på  kurs och hade rallylydnad, men jag tror inte hon gjorde rallylydnad så som det ska gå till...Det kändes inte så...det var mest sitt och ligg och stanna...jag läste ju om det och då fattade jag det som att det skulle vara mer trick och agility inblandat. Men men, där var iallafall en som efter 10 minuter frågade alla "Är det nån tik som är på gång att löpa för min hane beter sig så" näää, sa alla. Sen så kunde jag se hur den hanen gick med nosen i backen hela tiden och brydde sig inte alls om sin matte, och det var en annan hund som var väldigt intresserad av alice när vi kom för nära...så kanske kanske :) håller tummarna.
I går morse och idag morse så såg jag i Alice ena näsborre att det var tjockt gult, det var i den näsborren där hon har en väldigt tät tårkanal...så jag undrar om det bara är snor eller om det är var som kommer, eftersom det är just i den näsborren och där har vart infektion innan...? vi får väl se om det blir mera.

Ikväll ska jag på partajj! Det ska bli hur roligt som helst, ska hem till lottis och Emelie kommer också dit. Det var så längesen jag var ute så det sak bli jätte kul att träffa tjejerna igen och sen ut på stan :)

Nu är det frukost som gäller här.

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: lina

hoppas du får en riktigt rolig kväll, e lottis lotta? Kram kram

2009-04-10 @ 22:06:16
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: EDith og Fritz

Hej begge to.

Vi har lige været inde for at læse lidt på din hjemmeside, den er dejlig livsbekræftende at læse, og vi kan forstå at du stadig lever i håbet om at Alice er drægtig, det ville da være dejligt hvis det er tilfældet. Ikaros er i søndags blvet far til 7 hvalpe i Danmark, de 6 lever, 5 tiker og 1 hane. Hilsen fra Fritz og Edith

2009-04-11 @ 23:14:13
URL: http://www.berner-sennenhunde.dk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0