Tisdag!

Idag har jag ju då praktik..det var roligt men tröttsamt som vanligt ;) gjorde intervjuer om Lek på två tjejer och det gick huuur bra som helst så det var skönt...nu ska man bara göra det stora arbetet på dom två intervjuerna också.
Ikväll när vi gick promenad så postade jag iväg mitt brev till borås högskola med vad jag ville välja för specialisering inför höstterminen...och nu läste jag på högskolans hemsida att den ska lämnas in senast imon...tur att jag kom på att den skulle iväg :D

annars händer här inte mycket...påsken är över så det är dags att sätta sig på spinningcykeln igen :) På torsdag ska vi ha agility på hundkursen. Försökte mig på en fuling och mejlade instrukören om jag får ta med wilma istället för alice, eftersom alice kanske inte ska ge sig på sånna grejjer om hon skulle va dräktig känner jag, sen är hon ju världens klumpeduns så jag vågar inte låta henne klättra på alla balansbrädor och sånt iallafall. Wilma däremot älskade det ju när vi provade på i söndags så jag tänkte att det hade vart fint om hon kunde få följa med :) vi får väl se vad jag får för svar :)

Nu ska jag nana..imon börjar jag kl 07 så jag får åka tidigt och hade tänkt duscha innan. Det är tidigt för mig detta...och för wilma, får dra uppe henne ur korgen, så när jag inte ser så hoppar hon upp och lägger sig i sängen istället så får jag dra henne därifrån så att hon kommer och äter frukost. Alice är bara glad att dagen äntligen börjar :)
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0