tisdag....räknar ner dagarna.

Idag när klockan rinde 05.40 så var jag inte alls sugen på att gå upp och gå powerwalk. Men, eftersom b redan hade gått upp och dratt upp rullgardinen så gick det lite lättare. Alice låg nerknödd i wilmas korg och sov gott när jag gick upp, wilma låg i sin soffa, men de piggna snabbt till. De har lärt sig nu att vi ska ut och gå när jag går upp och det är ju roligt. Ja alice får fortfarande följa med, det går bra. Vi får vänta in henne när hon ska stanna och lukta eller uträtta behov så hon inte behöver springa ikapp, för det verkar vara just det med att galopera som inte går så bra längre.
När vi kom tillbaka från promenaden så sköljde jag av Alice tassar nere med en gammal slang i trädgården som inte är inhängad, eftersom den inte är inhängad så orka jag inte ta wilma där. men henne kan jag väl ta i diskhon tänkte jag. Så jag par in wilma och satte henne på disk hon "hmm, okej detta var nått nytt" så såg hon ut att tänka. När jag sen satte på kranen och tog henne tas och förde den mot vattnet så fick hon smått panik. Streta emot och vägrade skölja tassarna. Men jag fick lugnat ner henne så det gick rätt så bra till slut, fast hon gjorde som hon gör när vi är hos veterinären, eller när jag trimmar henne och hon tycker det räcker - hon hoppar upp och lägger framtassarna över mina axlar och där borrar hon inte klorna och håller sig fast, det är jätte svårt att få bort henne. men det gick bra trots allt och om hon bara vänjer sig så ska det nog gå att göra så i fortsättningen, men gudarna ska veta att den dagen vi bygger en hunddusch så underlättar det väääldigt mycket.

Nu sak jag iväg och jobba, se på den ja :) nån dam ringde igår och var så glad "åh jag såg att du satt upp dig på vikarielistan igen, jag blev så glad när jag såg det och egentligen får vi väl inte ringa in folk utan det ska gå via timepool men där kunde du ju tydligen inte komma in (hade en annan dam dagt, vilket stämmer) så jag ringer och frågar och hoppas du kan jobba imon, jag kommer ihåg att du var så omtyckt."  Själv så vet jag inte vem denna dam var, och jag ska till en förskola jag aldrig vart på innan men det gjorde mig glad det hon sa iallafall. Så nu ska jag åka och jobba 8-15.

Bye bye!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0