Frisören

Alice som alltid har varit så snäll när man grejjar med henne var inte alls på humör igår...jag skulle göra rent öronen och hon vägrade samarbeta...men det är ju förståligt iofs, det måste ju vara väldigt obehagligt när jag gör rent och sen droppar ner dom här dropparna...!
Jag köpte en tandborste till henne igår också... hon har ju så mycket tandsten och luktar så illa i munnen så jag tänkte börja borsta...men det tycket inte alice var nått bra.. skrapa tandsten och titta på tänderna går jätte bra..men borsta gick hon inte med på.. Hon betedde sig som att hon skulle kräkas när jag borstade tänderna längst in...tydligen väldigt obehagligt.



Klockan nio imorse så var jag och klippte mig. Nu sa jag till min frisör at göra nått häftigt för jag är så trött på att se ut som en kille med långt hår..alltså bara helt avklippt och ingen frisyr alls! Så hon klippte upp det i olika längder och jag blev skit nöjd. Nu kommer lockarna fram mycket snyggare.





Min frisör sa också att när hon var iväg på en långresa långt bort så fick hon ta SJU vaccinationer innan. Det var iofs inte till uganda hon åkt men ändå...SJU. jag visste inte ens att det fanns så många olika vaccinationer..jag har räknat med 4-5 sprutor och det tycker jag är mycket :(
Ringde neptunus innan och hon som kan mycket om vaccinationer hade tydligen inte tid att prata innan på fredag..så hon ska ringa med då..får la se vad hon säger.

Nu måste jag tvätta :(
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hejsan! ja visst är det hemskt, hoppas också det löser sig. Ja kopiera gärna, foto också! och skicka vidare så fler ser :) har du facebook också?

2009-08-11 @ 14:07:33
URL: http://jeennyyss.blogg.se/
Postat av: jennie

SV: tack så mkt =) klart jag gör! vad snygg du blev i håret, mkt vackert med lockarna.

Ha d gott

kram

2009-08-12 @ 12:25:06
URL: http://jenniemx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0