sennenutställning ängelholm 2009

Idag har vi ju vart iväg. gick upp 05.00 och åkte runt 06. Sen så tog det inte alls så lång tid som jag hade räknat med..trodde vi skulle va framme runt 09 men vi var framme 07.30. Så vi hade med andra ord god tid på oss att gå en liten promenad och kolla in läget. Också köpte jag en uuuuuunderbar fleece jacka med en stor tass på ryggen och texten BERNER SENNEN, och en liten bernen nertill på framsidan. super go. Perfekt utställnings och promenad jacka :)

När vi väl skulle in i ringen så hade jag räknat med blått band, andra pris alltså, alltså likamed slut för dagen - åka hem! Men dommarn klämde och kännde väldigt på alice och tillslut så fick vi Rött band, första pris och vi ska in igeeen :) Men där var många tikar och många som jag tyckte var finare än alice så jag förstod ju att vi inte skulle gå långt nu, och mycke riktigt så åkte vi ut ur konkuransen direkt. Men hon fick ett första pris och det är vi super nöjda med, med tanke på hennes snygga päls :)

Nu ska vi nana för vi är trötta :)

Här kan ni läsa vad dommarn tyckte om Alicen sprallisen :)

Tik som kunde ha lite med substans. Mycket bra proposition. Feminint huvud med bra skalle och nosparti. Mandelformade ögon. Välplacerade öron. Bra resning. Bröstkorgen kunde ha lite mer välvning i den nedre delen. Utmärkt skuldra och överarm. Bra knävinkel. Utmärkt bredd i låren. Rör sig utan ansträning med långt vägvinnande steg. Tyvärr ganska lös framifrån.
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vad betyder det att hon är lös framifrån?

2009-08-30 @ 10:16:10
URL: http://nilss0n.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0