Dåligt svar är bättre än inget svar alls!.

Idag så var vi nere och försökte para Alice igen. Igår var det ju ändå ganska så mycket intresse från båda hundarna, men ändå inte så mycket som det ska vara. Så vi tänkte att idag så kommer nog intresset vara på topp. Men icke då, det var mindre intresse än igår. Camiel hoppade upp på alice och hon tittade bak på han som att "jaha?" och sen hoppa han ner utan att ha gjort nån större insats!
Men igår så tog vi ju blodprov och idag fick vi svar på det. Enligt vaginalutsrycket som vi gjorde igår så är hon nu på väg in eller i höglöp, svårt att säga exakt. men enligt blodprovet så löper hon inte ens. Hennes värde ligger på 0,8. För er som inte kan allt om tikar och deras löp så är det ett värde som tikar ligger på mellan sina löp, och i första veckan i löpet så ska detta värde börja stiga, men Alice var igår (när blodprovet togs) på dag 14 och det hade inte ens börjat stiga det minsta. Hon har alltå inte ägglossning, och utan ägglossning så blir det inga valpar.
Nu vet du  anncatrin också, det var inte så mycket att jämföra med azras prov :)

Just nu så känner jag, jaha. Det var så j-vla skönt att få reda detta så ni anar inte. Nu behöver vi inte åka mer i helgen och försöka para. Tråkigt att det inte blev nått. Men nu vet vi iallafall och sånt är livet! Ringde min Bear här och berättade detta och han tyckte ungefär samma som jag. jaha! Vi känner båda två att vi nog ska lägga ner att försöka para henne. Vi vill ha en valp från henne men det verkar inte vara meningen att hon ska ha valpar, så då får vi leta upp nån annan fin prinsessa att köpa en valp ifrån istället. Vi får la se vad som händer. Jag vill ha en valp till våren/sommaren iallafall, om det blir från alice eller nån annan tik eller om det ens blir en berner, kanske blir basset..det återstår att se :)
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0