Parning!

Idag v ar vi i falkenberg igen och försökte para alice med sin fina kille. Hon ville betydlig mer idag än i måndags, han fick hoppa upp på henne och hon flyttade på svansen men hon kunde inte stå stilla. Och det blir ju ett litet problem för fina Camiel som får hoppa efter henne på två ben. Ne, så det blev ingen paring! vet inte varför Alcie har så svårt för att stå stilla. Hon höll ju på så här när vi skulle para henne förra gången också, hon vill..men ändå så kan hon inte låta han göra det han ska göra :) vi ska åka dit imon igen så får vi se.

Ikväll så ska jag på glöggkväll till min fina vän annalina. Annalina hon är så fin hon. Hon ställer alltid upp för alla och är så lugn och harmonisk i hela sitt sätt. glad och trevlig. trots att hon har sina motgångar just nu så märks det inte på henne för hon är ändå lika trevlig. Det är beundransvärt! ja, det ska bli roligt ikväll! :)

håll nu era tummar och tassar för att det blir parning imon. det hade vart så roligt. vi tog ju blodprov idag också föresten, svaret på det  (om alice har ägglossning eller inte) får vi imorgon. håll tummarna för att hon har det!!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: zzara

haha nej nej inte hata Djurgår´n!! =)

2009-12-02 @ 17:10:16
URL: http://zzarazz.blogg.se/
Postat av: lina

jag blir alldeles rörd. tack för de fina orden vännen!

2009-12-03 @ 07:01:50
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0