home sweet home

För en stund sen kom jag hem från spinningen. Det var jobbigt jobbigt :) men det kändes väldigt bra att svettas lite, och det var kul att göra det med andra..haha :P jag behöver lite pepptalk när jag tränar, jag märkte inte själv när jag sakta ner på spinningen förens instruktören skrek "Kom igen nu då, trampa på" sånt behöver jag höra för att köra fullt ut! Det gjorde jääävulsk ont i mina knän i början men efter ett tag så blev det bättre, men jag känner nu att mina knän och min rygg för ont..men det är bra. det är därför jag ska gå på detta nu så jag får mer muskler i knän och rygg! På lördag 10.00 kör jag och lina igen, ring och boka på atletica då annalina om du vill med :) beach 2009, here we come!


Alice hon haltade fortfarande när jag kom hem här ikväll, hade nånstans hoppats på att det skulle ha slutat på nått sätt :/ Men det blir korta koppelpromenader för hennes del 1-2 veckor framöver, jag är väldigt svag för alice mamma-snälla-lämna-mig-inte,-låt-mig-följa-med-blick och det skär i mitt hjärta att lämna henne hemma och gå långa rundor med bara wilma, alice är ju så pigg och vill så gärna vara med på allt!


Här är 19.1 grader hemma, jag fryser som ett sviin. jag måste ha jävligt dålig blodcirkulation eller nått för mina händer och fötter är så kalla så de stelnar nästan. B tycker det är lagom varmt inne, fattar inte hur man kan va så olika ibland :)

Nä, det är inget bra på tv så det är lika bra att gå och lägga sig under det varma täcket, duntäcke by the way - mår illa när jag tänker på det :(, så man orkar upp hyffsat tidigt imon när alice är hungrig :)


"mamma-snälla-lämna-mig-inte,-låt-mig-följa-med-blicken"


 

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Lotta

19.1 är jävulskt kallt! Här är 20 och jag fryser ihjäl. Det ska va minst 24 för att man ska överleva utan köldskador ;D

2009-02-14 @ 11:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0