STORSTÄDA!

Nu tänkte jag att jag skulle börja storstäda. Det vr länge sedan jag gjorde det, har känts så meningslöst att storstäda när det ändå ligger massa päls och är massa tassar på golvet dagen efter, men nu struntar jag i det och ska njuta av att det kan vara fint tills det blir smutsigt igen iallafall :) Också blir nog B glad när han kommer hem i eftermiddag efter en hård arbetsdag.

Imorgon är det 6 månader sedan alice började löpa förra gången, så att hon ska börja löpa tidigare än det som jag har trott i två månader är ju inte så hoppfullt länge. MEN igår så såg jag till min glädje, min så stora glädje att jag var tvungen att ropa på B så att han fick se, att wilma stod och luktade alice lite fundersamt i rumpan.. HAHA, nu är det inte långt borta. Alice hon har lite flytningar och ligger och tvättar sig lite oftare än vanligt. Ibland så tror jag att hon redan har löpt och att vi har missat det, men så kommer jag ju på att det kan vara löp på väggar och överallt när hon löper, så det kan med andra ord vi inte undgå att märka! :D

Tussan har blivit portad från källaren! Hon går gärna ner där när vi går ner, men i helgen så hittade jag bajs där och b sa att han hittade bajs där för nån vecka sedan. Så nu får hon inte gå ner där längre, hon får gå ut när hon vill gå ner där istället! Innan när jag gick när där till frysen så skulle hon med, men då slängde jag ut henne istället. Så när jag släppte in henne för en stund sedan och jag skulle gå ner och tvätta så skulle hon också med, men då stängde jag dörren..då stod och och jamade. Men källaren är ingen toalett sa jag till henne då!


Min skål med vatten och flytande ljus, det var visst finare vatten där i kattens vattenskål!



Sen ska jag göra iordning två toppar som ska skickas iväg som jag har sålt på tradera, riktigt roligt :) det är inte så mycket pengar men det är kul ändå. och jag får fina kommentarer från dom som köper och det är roligt att folk säger att det man lägger ner tid på blir bra :)

I morse så var jag och pappa och lämnade in min bil, den har ju låtit som 10 raggarbilar det senaste, ljuddämparen var sönder. och på onsdag ska den besiktigas så då kan det ju inte vara så. Så den ska vi hämta sen och se hur mycket fattigare jag blir då!

I lördags när jag körde glassbil så hörde jag en så rolig låt, eller det var en liten rolig textrad i den iallafall. "Du skulle döda mig om du visste vad jag gör med dig i mina tankar, jag skulle döda dig om jag visste att varenda tanke för förgäves. Så man kan väl säga att vi är kvitt" Nåt sånt där var det. Det tyckte jag var roligt :) Ja, roligare än så får jag det inte när jag kör glassbil!


städa städa!!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Emma, hjälp! Jag har kört fast igen på SST 5, hur kommer detta sig? Läste du båda böckerna? Eller hur hittade du exempel som visar på demokrati? Usch, behöver jag säga att jag är skoltrött nu? Söt bild på kisemisen :) Kanske vi kan ses i helgen? Kram

2009-02-23 @ 19:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0