tiiiisdag!

Jag vill inte till skolan idag, fryser och har ont i halsen och har sovit så dåligt inatt. Men jag måste åka till skolan för vi ska planera våran gestaltning, och det vill jag ju vara med och planera såklart.
Fick pluggat klart inför ett seminarium igår, och lite nu i morse:) Så det är skönt att det är gjort. Känns alltid så hopplöst när jag ska sätta igång att skriva men när jag väl börjat så kan jag skriva hur mycket som helst, jag bör komma ihåg det tills nästa gång jag ska skriva så behövs det ju inte kännas så hopplöst om jag vet att det komme :)

Imorse så låg alice och slickade sig...där bak... :) så jag kollade om det var löp som hade kommit, det var det inte men hon hade svullnat upp ännu mera så nu är det nog inte många dagar kvar :)
Wilma hon har nog blivit skendräktig några veckor för tidigt, hon bäddade inatt i sin korg och ligger gärna där på dagarna, vilket hon bara gör när hon vill vara i fred som nästan bara är när hon är skendräktig.

Nä...nu får jag väl byta om och åka in till staden. Tänkte köpa halstabletter på vägen, gillar inte halstabletter..det är så starkt...men jag gillar inte att ha ont i halsen heller......
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: lina

usch då, krya på dig gumman!

2009-02-17 @ 08:45:53
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0