Underbart Väder!

Wilma har blivit helt tokig sen Alice började löpa, hon vill leka med henne och para sig med henne om vartannat! Men Alice vill inte bli parad med än, så hon vänder bort rumpan så fort Wilma hoppar upp. Om en vecka ungefär så kommer antagligen Alice stå med högt huvud och svansen åt sidan och låta Wilma para sig så mycket hon vill, tills Alice vill byta och para sig med Wilma då...det ska ju vara rättvist :)



Alice vill gärna ha med sig sin boll när vi ska gå ut och gå, beroende på vilken promenad vi ska gå så får hon ha med den, går vi en promenad så vi kommer tillbaka samma väg hem så kan hon ha med den för jag vet att hon inte bär den hela tiden, och då får hon plocka upp den på vägen hem :) Igår var det en sån promenad så hon fick ha med den, och hon bärde den långt igår, längre än hon har gjort innan. Hon tog hand om den så fint. När hon skulle uträtta behov så la hon ner den först sen gick hon några steg och uträttade, sen tog hon upp bollen igen. Skulle hon lukta så la hon ner bollen sen tog hon upp den igen :) Ibland så blev hon busig och kastade upp bollen och kraffsade på den med tassarna när den landat på marken. när vi hade gått i ungefär 15 min så la hon ner den, och där fick den ligga, men hon hade inte glömt den när vi kom tillbaka. Då bärde hon den hela vägen hem igen.
Vi träffade två hanar på promenaden också, en hane som bor närmast oss har inte brytt sig om att de löper så mycket, han ville mest leka med Alice, så de busade lite. Så kom det en annan hane, en labrador/schäfer. Han var kastrerad men kände nog att alice luktade lite gott iallafall. Så han stack in nosen under Alice svans, och så förvånad Alice såg ut, hon kröp ihop och sprang iväg sen vände hon sig om hon tittade på hanen lite arg och förskräckt "Är du inte riktigt klok??" ungefär :) Ja, nu skiner solen så vi ska gå ut innan den hinner försvinna. Sen behövs det städas och sen ska vi på kalajs!


tjing tjing!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0