Magdalena - Lucas & Emma - Cambrii.

jajamensan, igår det var strålande sol och -12c. Och jag och syrran gav oss ut på en ridtur, shit det var länge sen jag satt på en häst, balans var inte den samma längre märkte jag men jag kom snabbt in i det tycker jag :) Det var frukansvärt kallt dock, men maggan hade med varm choklad till stallet så det var gott att luta sig mot elementet och dricka varm choklad när vi kom tillbaka. Jag hade glömt att det var så här roligt att rida, och hästen jag fick låna igår är det ingen som rider på så den kan jag få låna hur mycket jag vill..så på torsdag ska vi rida igen och då ska jag ta med lussebulle :D
 

Vi börjar bli redo.



Maggan och Lukas.


Jag på Cambrii.



Maggan och Lukas.



Lucky Loke.



Det gör ont i fötterna att hoppa av hästen när det är kallt, eller som maggan utrycker det "man hoppas inte av hästen på vinter, man glider av!"




När jag kom hem efter ridturen så tog jag en promenix med hundarna. och det var så kallt att alice päls frös i kinderna, det är alltså frost som är vid mungiporna och inte hennes teckning :)



Igår så körde jag maggan in till granngården också för hon skulle köpa müsli till Lukas. Så kunde jag inte låta bli att köpa en så rolig leksak till hundarna. Den Blåa med långa ben låter på tre olika sett, den skramlar som en kattleksak, och där är nått som åker upp och ner i den när man skakar den åt rätt håll, och den piper som en vanlig pipleksan när man trycker. Så köpte jag en annan vanlig pipleksak också så dom har att byta med varandra :) Alice älskar den blåa, men hon älskar ju när den låter så hon biter och tuggar så den håller nog inte så länge till. men jag ska plocka ut grejjerna som låter när den är sönder och göra nått hemmabygge som håller bättre :)
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0