09-01-01

Igår så var björns familj här och åt nyårsmiddag. Jag, B och hand syster bjöd deras föäldrar som tack för att vi fick så fina adventspresenter (då jag fick ett fint regnställ, mycket behövligt sådant dessutom).

Vi började med en för-förrätt: Mussla! Inte alls min grejj, men jag smakade faktiskt och kommer inte göra om det.
Sen så blev det förätt: en halv Gratinerad hummer! Fantastiskt gott!
Sen till huvudrätt så blev serverades det: Fisk- och skaldjursspett med coscos och en syrlig sallad! väldigt gott!
Efterrätt: Tre chokladtryfflar, citron, whiskey och vanlig choklad. Som jag gjort på lindht fina 70- och 85%
 choklad, det skärde i hjärtat att slänga ner sån fin choklad i mixern kan jag säga..men gott blev det. :) förutom whiskeyn då..bläk för whiskey.
Till Kaffet kl 01 ;) så var det Kolapaj och vaniljglass. Jag vet inte vad jag ska säga om kolapajen, den var väldigt god och söt och smarrig :) Men man orkade inte äta nån större bit...det var som en stor godis. men det gick ner kan ja lova.

Ja inte behövde vi svälta på nyårsafton inte.
Nu ska jag till stallet och mocka och ge lukas mat. Alicen sprallisen får som vanligt följa med mig. Hon är så otroligt livlig nu för tiden, igår när vi satt i soffan vid 01 tiden och fikade så sprang hon fram och tillbaka framför Tv:n och kastade en pelliganleksak upp i luften och jagade den och hoppade. Härligt att se =) så hon får följa med mig eftersom hon är så livlig och vill att det ska hända saker.

Ska se om jag får med mig kameran till stallet så kan jag ta kort på lukas. Lukas som jag förövrigt att blivit lite kär i. Har inte velat rida på han sen maggan köpte han...gillade maggans förra häst Grace så otroligt mycket, hon var en riktigt stjärna för mig. snäll och lagom stor och helt underbar. så sålde maggan henne och skaffade lukas...en stor jävel som är rädd för det mesta (vilket jag kopplar till att han kan slänga av än om han blir rädd för nått när man rider), men nu när jag har tatt hand om han i en vecka så har jag verkligen börjat gilla han. han är lugn och snäll :)
   Maggan berättade att man får ta det lugnt när man står vid hans huvud, inte vifta eller nått. Eller ta tag i grimman när man tar in honom från hagen, utan man måste koppla på grimskaftet utan att röra han..helst genom att få honom på andra tankar med en morot :) Och detta är för att han har blivit slagen stackarn hos andra ägare för flera år sedan, framför allt över huvudet verkar det då som för han är väldigt rädd om sitt huvud. Så jag har tatt det så lugnt jag bara kan och det har gått bra..han välidgt snäll. har tom blivit sugen på att rida han så jag får fråga maggan om jag kan göra det nån gång sen :)  

ah, nu får jag åka...här kommer kort på alicen som sträcker på sig och undrar nog varför vi far och flänger så mycket fram och tillbaka igår. och kort på dukningen som jag blev nöjd med :)

förresten...Idag på dagen så är det två år sedan vi hämtade alice skruttan :) Ungefär vid den här tiden på dagen för två år sedan så låg hon och sov under bordet i köket och jag satte mig på golvet jämte för jag inte ville att hon skulle bli rädd av att ingen var i närheten när hon vaknade :) Tiden har gått väldigt fort återigen. Och lite granna har hon nog växt va? :)










Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0