Onsdag!

Nu ska jag iväg och jobba snart. Ska gå brevid på städning som jag ska göra om två veckor! Men det enda jag kan tänka på är att det är begravning imon. Ska in till stan och köpa nått att ha över axlarna och kanske ett par skor efter jobbet. Jag har tagit in några liljor från trädgården som jag hoppas slår ut så att Mikael kan få dom! Han dog av plötsligt hjärtstopp! Det ska man väl göra när man är typ 90 år, inte när man är 44? Men det låg tydligen massa hjärtsjukdommar i släkten, så med stress och allt så orkade inte hjärtat. Blir orolig för mamma nu, hon har ju samma gener som han! Önskar så att han kunde fått en andra chans, att dom kunde fått igång hjärtat och att han fått leva vidare så att han visste att han inte skulle jobba så mycket och ta det lite lugnt. Eller att han fått nån varning tidigare från kroppen, kroppen gav ju bara upp nu...bara sådär!

Alice mår bra föresten! Hon halltar inte längre och hon har inte behövt sitt smärtstillande. Pengarna på alla konton är i stort sätt slut, kanske nån hundra lapp här och var! Älskade CSN som kommer snart igen, saknar det väldigt just nu! Men Alice mår som sagt bra verkar det som just nu iallafall. Så hoppas vi ses på utställningen i tvååker på fredag, då ska Alice visa upp sig igen och charma domarn!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Ann Chatrin

Då ses vi igen, kul. Azra är redan badad och fönad! Hade tänkt vänta med det tills torsdag, men efter ett gyttjebad i skogen i går fanns inget val. Kommer du på lördag oxå?

2009-07-08 @ 10:04:09
URL: http://www.lillaskee.com
Postat av: Ann Chatrin

Glömde säga att mina tankar går till er imorgon. Hoppas att begravningen blir ett ljust o fint minne.

2009-07-08 @ 13:27:35
URL: http://www.lillaskee.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0