Promenad x2

Nu har jag och hundarna vart ute på promenad, först gick med lillasyster och skettisen Maja, sen så skulle syster Rida kipper också så då följde vi med på en promenad till :)

Nu är jag så trött så jag skulle kunna somna stående. Gick ju upp kl 4 i morse och åkte till jobbet, och när jag var klar kl 07 så tänkte jag att nu ska jag hem och lägga mig i soffan och sova till en film. Men när jag kom tillbaka till Rent hus så frågade en man mig där om jag ville följa med han och hjälpa han med hans städning, så det gjorde jag ju gärna. Även om jag var trött så är ju pengar mycké bra. Så jag var hemma vid 12 istället. Och imon så ska jag hjälpa han och städa också, så det blir lite längre dar så det är bra. Ska lägga mig i soffan och kolla på filmen nu istället. men jag får inte får inte får inte somna, tänkte somna vid 19 tiden, det blir ju lagom när jag ska upp tidigt imon me. :)

Pictures :)


Stallets nya stjärna Maja, Lillasyster Magdalena.





"Är det en hund? En häst? En åsna? Bäst att lukta rumpan och kolla efter!"


Wilma gillar inte hästar....


...väntar häldre utanför stallet.

Men Alice är tuff, och vågar minsann gå in och kolla läget.


Kipper!




Magdalena och Kippet tog en liten längre tur för att kunna galopera, lång där borta på vägen är dom. Alice förstår inte varför hon inte får följa med och springa!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: jennie

vilka härliga bilder =) hoppas allt är bra å grattis på namnsdagen!

Kram

2009-07-23 @ 16:56:29
URL: http://jenniemx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0