stolarna, solbränna, hundbad...

Nu är stolarna klara. Jag tyckte det blev snyggt :) kollar man noga så syns det ju att dom är hemma målade och dynorna hemmasydda, men inte ska vi väl kolla noga? Dom passar bra det vårt ljusa kök tycker jag :)







Ja så nu när stolarna är klara så vet jag inte vad jag ska hitta på. ska nog ta och tvätta huset eller nått nästa vecka!
---
"jag behöver inte smörja in mig, jag bränner mig aaaaaldrig!!!" Man kanske inte ska va så kaxig. Efter att ha stått ute och målat nu tre dagar så har min rygg blivit helt röd och öm. ajajaj stackars mig :(
Jag hade en fästing igår också! Sist jag hade det var 3 år sedan, och precis som den gången så var denna fästningen död. Jag får i stort sett aldrig fästningar och dom som sätter sig på mig dör? jag har nog inget gott blod!
---
Har vart och badat Alice hos ulrica idag ju. Hon blev så fiiin. Fast inte så stor och fluffig som jag trodde hon skulle bli, men hon måste ju ha all sin päls nu för snart är det ju dags för fällning igen! Den som lever får se hur det går på söndag. Om ni vill se hur fin Alice, bernergläntans Axa Ameya, blev så gå in på Ulricas hemsida och kolla, Bernergläntans kennel.

 Vill passa på att ge lite cred till ulrica. Hon så fantastisk. Är så glad att jag hittade hennes kennel på internet innan jag hittade någon annan, för jag kunde inte fått en hund från någon bättre uppfödare. Hon bryr sig om alla sina valpar och valpköpare och lägger ner tid och energi på allt hon gör med dem. Har alltid kunnat ringa henne när jag undrat nått och hon har alltid alltid alltid tatt sig tid att lyssna och svara på mina konstiga frågor. Kan ju bara tänka mig hur jobbig hon tyckte jag var när Alice precis blivit född och jag ringde typ var tredje dag för att fråga hur Alice mådde, eller Axa som vi kallade henne då :) I början visste jag ju inte ens om jag skulle få hem Alice över huvudtaget så jag ringde för att höra om det blivit bestämt hela tiden. Men hon fick mig alltid att känna mig välkommen på telefonen.
Så Stort Tack Ulrica för allt du gett oss och allt du kommer ge oss, med Alice och hennes förhoppningsvis blivande valpar, och allt annat i framtiden!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Tja, fin blogg!

Kolla gärna in min blogg och skriv en kommentar och säg vad du tycker om mitt första Videoinlägg hah:D

2009-06-26 @ 20:55:22
URL: http://fredriktornqvist.blogg.se/
Postat av: Therése

så fina de blev!



alltid härligt att fixa om lite^^

2009-06-26 @ 20:58:52
URL: http://tettelush.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej ! =) kikar in

2009-06-26 @ 21:03:35
URL: http://musicrecord.blogg.se/
Postat av: Ssofie

Härlig design du har ! :) Gullig vovve

2009-06-26 @ 21:27:45
URL: http://ssunset.blogg.se/
Postat av: elin

söt blogg :)

2009-06-26 @ 21:27:56
URL: http://elinbjorkanders.blogg.se/
Postat av: marie

Hej, allt bra med dig? =)

2009-06-26 @ 21:30:48
URL: http://marrwie.blogg.se/
Postat av: Pip

Stolarna blev riktigt fina!

2009-06-26 @ 21:35:25
URL: http://mittnamnarpip.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hoppas du haft en bra dag. :)

2009-06-26 @ 21:38:10
URL: http://artondejuni.blogg.se/
Postat av: malin

titta gärna in i min blogg :D



http://fastone.blogg.se

2009-06-26 @ 21:44:16
URL: http://fastone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0