fullbokad dag!

Dagen idag startade med att "pigga" jag skulle upp kl 6 för att åka till kungsbacka kl 7 och vara barnvakt. Där har jag varit tills halv 3. Så nu har jag kommit hem och väntar på att min kära vän lotta och hennes kära hund Tellus ska komma ut till oss och gå en promenad i det fina vädret! Hundarna kommer bli glada när Tellus kommer, speciellt Wilma. Hon fullkomligt ääälskar honom! Tellus är wilmas riktiga första kompis, hon hade ju träffat andra hundar innan hon träffa han men han var den första som hon verkligen börjar träffa regelbundet och leka med. Hon vet så väl vad jag menar när jag säger "kommer tellus?" och då blir hon så ivrig och glad. Hon har ju Alice, Malte och även Nemo ibland nu. Men hon gillar Tellus skarpt...han är speciell han :)




sen 18.30 så ska jag och Alice på första hundkursen, aktivering. Pappa och malte ska också med, egentligen så skulle ju lillayster gå med malte men hon är sjuk så pappis får gå istället.



Sen så är jag väl hemma från det vid 20 tiden, då får jag slänga i mig lite mat, vila lite i soffan..kolla innebandy antar jag. Sen ska jag iväg 21.00 och städa sparbankshallen efter wicmatchen...som dom förövrigt måste vinna annars vore det ju total katastrof.

Så nu ska jag ta på mig underställ och allt vad jag ska ha när jag går ut för snart kommer lotti!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0