tisdag!

jag läste min kära vän Annalinas blogg nu, hon och hennes söta barn hade gjort massa roligt i helgen. Eller hon tycker kanske inte det är så speciellt men jag tycker det lät roligt att bara åka till mcdonalds ;) haha. jag vill så gääärna bli mamma snaaart. Men det får gott vänta i två år :( Men vi ska ju iallafall åka till Afrika i höst/vinter (om inget oväntat händer), så då har vi ju gjort det så då vi kan skaffa barn sen..haha! nä, jag får väl lugna mig. Alice ska ju bli mamma. Det får väl räcka så länge.

Nu ska jag till skolan och vi ska presentera våran gestaltning, kan skriva sen vad den handla om. Jag blir lite nervös nu. Men det ska säkert gå bra. Hoppas bara alla förstår vårt dilemma, igår sa examinatorn inför hela klassens att hon inte förstod en grupps dilemma som precis spelat upp, tycker det var fruktansvärt elakt att säga inför alla! Jag sa då att säger hon så om oss också så ska jag säga till henne "ja men det är du det, alla andra fattar nog ska du se"!

jaja..hej dååå!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Nä, Mini har inte börjat löpa än tyvärr. Hade hoppats att det skulle köra igång innan kurser och dylikt börjar. Nu börjar en kurs på torsdag och det skulle inte förvåna mig om det blir tajmat då. Härligt att gå lydnad, när hon har annat i huvudet... :S



Kram Åsa

2009-03-03 @ 13:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0