glassbil!

Nu ska jag iväg och köra glassbil snart. Idag skulle jag vart ledig om Alice skulle vart dräktig, för här omkring i dagarna skulle hon fött sina valpar, men det blev ingenting med det! Ska köra nu klockan 8 så att jag kommer igång i tid för jag hoppas på att vara hemma kanske vid 19- tiden ikväll, det hade ju vart hel underbart. Då kan jag duscha och äta och sen kan vi åka ner till syrran och kolla melodifestivalen. Jag hoppas hoppas att det inte är massa tjötrövar på rundan idag!

Alice hon har ingen aptit över huvudtaget nu. Hon börjar ju bli skendräktig nu, tuttarna börjar fyllas med mjölk och i förrgår så grävde hon en grop i trädgården där det passade bra att lägga valparna tänkte hon. Så jag hoppas att detta går över snart för det är så himla tråktigt, wilma vill busa som bare den nu och morrar och skäller och biter alice i öronen och hoppar omkring framför henne för att få igång henne, men alice bara står det och tittar på wilma.

nä nu får jag värma på kyckling röran som jag hade tänkt trycka ner i en temos och ta med mig. får vi se hur detta går.
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej! Nej, vi har inte bestämt när det blir utställning ännu. Han är bara 15 veckor så det dröjer nog ett tag. Men man kanske ska börja kika på det nu, utställningar längre fram. Ha det så roligt på jobbet idag :)

2009-05-16 @ 10:28:51
URL: http://jeennyyss.blogg.se/
Postat av: Jenny

Har lagt till dig som länk på bloggen, hoppas det är ok :)

2009-05-16 @ 10:54:16
URL: http://mowlo.blogg.se/
Postat av: J

Torsdag den 4e Juni klockan 16 grillning/fest och brännboll för alla lufare på kurtinen. Det är Frida i luf -06 som anordnar detta.

2009-05-16 @ 14:22:23
URL: http://j3nnyk.blogg.se/
Postat av: J

Åker på tisda morgon=)

2009-05-17 @ 10:27:19
URL: http://j3nnyk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0