gekås!

Idag blir det en tripp till gekås när Mr Bear har kommit hem. Kan ni tänka er, jag säger till han att jag tänkte åka dit idag. Och sen kommer han och säger att vi kan åka tillsammans när han kommit hem från jobbet. Det gillar jag. Inte bara för att det är roligare att åka ihop, haha..utan också för att med han följer hans plånbok ;)

Nä så då blir det ingen spinning ikväll som jag hade tänkt, så jag ska iväg till gymmet en stund nu snart och springa lite på dom här grejjerna där man rör benen på konstigt sätt och armarna också...vet inte vad den heter men den är jobbig :) också är det en Tv framför!

Alice blir bara deppigare och deppigare. Jag blir tokig på hennes blickar! Kan ju inte skälla på henne när hon tittar på en som att hon vill säga att världen är på väg att gå under. Men jag blir så stressad av att hon kommer när man sitter i soffan på kvällarna och går från mig till Husse, från husse till mig, och lägger huvudet på soffkanten och tittar upp. Gör man då inget så puffar hon på ens arm så ska man klappa henne, klappar man henne och slutar efter en stund så puffar hon igen och igen och igen tills man börjar klappa igen! Jätte gulligt verkligen ,men inte i längden! Gå och lägg dig! Hon ska ju snart bli skendräktig så det beror väl på det. Skönt när det är över.

Wilma är däremot på sitt bästa humör. Hoppar glatt upp i sängen på morgonen och slickar en i ansiktet och burrar när huvudet under täcker och morrar och busar! Hon kommer med bollar och puffar på Alice med, men Alice bara tittar bort och låtsas att hon inte ser Wilma. Så då börjar nån av oss leka med wilma istället, då blir Alice avis och kommer och tar bollen och går iväg med den och lägger sig nånstans. haha, är inte Alice på humör så ska fan ingen annan vara det heller! Ah, jag älskar dom över allt! Mina prinsessor.
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0