Lydnadsprov!

Betalade precis in anmälningsavgiften till nästa lydnadsprov, ett riktigt officiellt prov!
7 November är det, så nu har vi nya mål att sikta in oss på, då ska vi ha hunnit finslipa rejält!

Förstår inte varför jag inte tävlat med Alice tidigare. Vad glad jag är att jag åkte in till brukshundklubben den där tisdagen för några månader sedan. Och råkade börja prata med en tjej på klubben som tipsade mig om hallandskampen. Detta är riktigt riktigt roligt. Det är roligt att jobba med Alice och lära henne nya saker och jag lär mig nya saker varje gång också. Och jag är så glad för att jag träffade Linnea på hallandskampskvalet och att hon tog initiativet så vi träffades och tränade. Vi ska träffas på söndag igen och jag är så glad för detta :) Nu när jag har fått in en fot i lydnadslivet så känner jag mig redan fast! Längtar tills nästa valp kommer hem och jag kan börja jobba med grunderna med denna lilla om liten.
åh jag kan verkligen se mig själv om typ 15 år, trimma hundarna här hemma på gården, träna och tävla med alla våra hundar, ha nån kull bernervalpar varje år, jobba deltid på en förskola och ha barnen hemma dom dagarna jag jobbar med hundar. Allting bara flyter på.. Längtar tills jag blir äldre :)

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Låter som en utmärkt plan för framtiden!! Det låter riktigt kul det! Man kan aldrig få för mycket av hundlivet eller hur?!



Ha det toppen och ta hand om de lurviga.



2009-10-06 @ 06:13:43
Postat av: jennie

Tack så mkt.. känns verkligen jätte roligt att se resultat =) jag vet inte än ( får inte lov att väga mig på min våg hemma) men igår kunde jag inte hålla mig å d va -6,5 kg på 3 v... å jag är riktigt stolt =)första siffran är ändrad så ist för en 7 står d en 6 vilket är ett steg närmare mitt mål.. ja du tror ingen vill veta va d e i sopporna.. men funkar gör dem i varje fall... idag e d dax att börja äta riktig mat igen.. får hoppas d går bra =) va roligt att d gått så bra på tävlingaran med alice fortsätt kämpa på =) kram

2009-10-06 @ 06:54:57
URL: http://jenniemx.blogg.se/
Postat av: lina

det låter helt underbart Emma!

2009-10-07 @ 06:44:58
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0