Veterinärbesök!

Det gick bra hos veterinären. Men vågen visade att Alice väger 36.8 kg. Så hon har gått upp 0.4 kg på tre veckor. Hade velat att den visade mera men det är bättre att det är 0.4 pluss än 0.4 minus. Jag frågade veterinären om hon tyckte Alice behövde gå upp. Hon sa att det värsta hon vet är hundar som bär på för många kilon, det skadar hunden så mycket att ha extra kilon så hon uppmanar väldigt sällan hundägare att deras hund kan behöva gå upp i vikt. Men hon tyckte just det, att det inte skulle skada om Alice gick upp några kilon. Men jag vet inte hur jag ska göra, nu äter hon. Men det betyder att det sätter fart på magen och hon b-jsar ofta, lite för ofta och lite för löst om man säger så. Lägger olja i maten nu så vi får väl se, annars funderar jag på att byta mat. Men det är så svårt att veta :(
När jag satt i väntrummet med Snuttan så märkte jag att hon var väldigt torr i huden också, har inte sett det innan. Men jag bad dom kolla på det och dom kollade upp att det inte var nån parasit iallafall så det är ju skönt. Finns tydligen ett mjällskabb som ser ut som mjäll och kan tas fel på, men det var det inte. Så hon fick "spot-on" för att det ska blir bra. Veternären ville att jag skulle ringa sen och se om det funkade, var tydligen nått nytt. Får la se hur detta går. Men mycket enklare dom här jäkla mjällschampoona som ska tvättas med varannan dag och sitta i 15 minuter åt gången, det är inget för oss om man säger så :)

Nu kom jag på att det är drag på söndag och jag har inte bestämt om jag ska åka upp eller inte...
kanske ska ta och göra det!!!

Dagens träningspass!
Minns ni att jag skrev att jag ramlade baklänges förra gången jag var på boxning? det gjorde jag i allafall, med en ny tränare som jag inte vart på innan och nu skulle vi gå idag igen, och det var samma tränare idag! Och innan jag åkte hemmifrån så sa Mr Bear att jag skulle stå på benen idag! tränarn frågade mig i början om jag mådde bra nu? jaja, det är fin fint.
sen så ska vi ha staffet igen, inte alls samma som när jag ramlade utan man skulle boxa "på" sin kompis, sen springa till andra änden av rummet och göra höga hopp och sen tillbaka och boxa osv... När jag gjorde en gång så..haha...på andra gången så snubblar jag på en handduk när jag ska springa tillbaka till syster och boxa. Jag trodde jag skulle dö. Kände bara hur ena foten försvann. MEN jag ramlade inte. som tur var. fan vad det hade vart pinsamt. Är så jävla klumbig. hade ju aldrig kunnat med att gå på hand pass mera. Syster som såg tränarn sa att hans min var typ "faaan, inte nu igen" när han såg mig snubbla, vilket han absolut såg för jag var en halvmeter från han! ja det var lite komiskt faktiskt!

 

 

 

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hehe är du lite klumpig kanske emma ;)

2009-10-10 @ 07:39:11
Postat av: jennie

Tack så mkt... men d e inte lätt nu... jag e verkligen jätte sugen på godis å jag får inte äta bröd nu första veckan.. men jag har snart klarat en vecka =) jag går på xtravaganza i kba.. är verkligen jätte bra.. för det är inte bara kosten som ska ändras utan även den mentala biten. Men man får verkligen en kick att fortsätta eftersom man går ner rätt fort på sopporna.

Men den bästa viktminskningen ska gå sakta... men jag kände att jag behövde en spark i arslet... hehe men jag kan komma förbi dej nån dag om du vill veta lite mer =) kämpa på!! KRAM

2009-10-10 @ 12:32:18
URL: http://jenniemx.blogg.se/
Postat av: lina

hahaha, vi måste ju träna ihop det hör jag ju :-)

2009-10-10 @ 19:36:25
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0