Alice min lilla flicka!

Hon så nere nu. Herregud. Just nu sitter hon är bredvid mig och puffar på min arm om jag inte klappar henne, så fort jag slutar klappa så puffar hon med nosen, och om jag då inte börjar klappa henne så lägger hon huvudet i mitt knä. När jag går och lägger mig på kvällen så sitter hon brevid och vill bli klappad klappad klappad.
   Hon bryr sig inte om Mr Bear överhuvudtaget nu. När han kommer hem så reagerar hon inte ens. Hon lyfter blicken lite där hon ligger i sitt hörn men inte mer än det. När vi sitter i soffan på kvällen så står hon vid min sida och flåsar tills jag släpper ut henne (även om hon precis vart ute). Funkar inte med "gå och lägg dig" som alltid funkat innan, nu står hon bara kvar och tittar och flåsar. Så släppar man ute henne också lägger hon sig direkt på trappan och deppar. Igår kväll när hon låg på trappan när vi skulle lägga oss så skulle jag släppa in henne, vid 22 tiden. Då ville hon inte komma in, hon bara tittade på mig och såg ut att vänta på att jag skulle stänga dörren. Så det är lite konstigt ändå, sitter jag i soffan så vill hon ligga ute, sitter jag i köket vid datorn så vill hon sitta jämte mig. Det är tur att hon blir glad när jag kommer hem och när vi går ut på promenad iallafall, för annars hade jag ju trott hon va sjuk!

I morse såg jag tre älgar när jag åkte in till gymmet. TRE, kan ni förstå vilken mäktig känsla. Man kan tro att jag är tysk för jag tycker älgar är så coola :) Det stod en i vägkanten och åt frukost när jag kom i bilen, så lunkade den iväg när den såg mig, och då såg jag en till i skogen och sen en till. haha :) ska ut med hundarna nu och hoppas på att vi får se dom igen. vill så gärna filma dom eller iallafall ta ett kort. En av dom hade ju riktig stora horn också :)
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0