Bernerträff i harplinge!

Jag gillar detta vääldigt mycket. Åka iväg med Alice och träffa andra som har berner och prata massa hund, med folk som kan och gillar hund. åh vad jag älskar att prata hund :)
Vi kom iväg hemifrån lite sent, vilket då resulterade i att vi kom fram sent ;) och det gillade inte Alice riktigt, att göra entré. Mamma mia, ta mig härifrån sa hon med svansen mellan benen när de andra hundarna undrade vad det för en nykomling, men det gick över på några sekunder. Sen höll hon sig till mig, tills...vi skulle grilla och folk började gräva i sina matsäckar. Då gick alice från person till person och satte sig så fint och tittade dom djupt in i ögonen och sa "jag får ingen mat hemma, kan jag få smaka på din korv med bröd?"

Hur trevligt som helst. Sen skulle vi åkt hem och tränat var tanken. Men jag var tvungen att plugga lite och sen helt plötsligt vart det mörkt ute...så vi får köra på imon istället. kan vi till och med köra ett pass på förmiddagen imon och ett på eftermiddagen bara på för det :) Innan så pratade jag med den andra som tjejen som ska vara med med sin hund i hallandskampen för Varberg. vi ska träffas på klubben och träna på söndag, det ska bli riktigt roligt. Hon hade pratat med dom andra två som var med och kvalade och dom tränade ofta ihop och vi fick gärna vara med dom sa dom. Åh jag blir så super glad. Har ju ingen att träna med och vill inte gå massa kurser hela tiden utan det är ju toppen om man lär känna lite folk som tränar lydnad också kan man träna ihop när man känner för det och lära av varandra. Det ska bli roligt.

 

Här kommer lite kort från idag :)


Korv korv korv...alice hade oturen att hamna bakom! ;)
Lägg också märke till att en hund på bilden råkar ha fel färg..söta mowgli :)


Alice sträcker fram nosen....


"grillar du korv till mig mamma, vad snällt!"


Alice var inte sen enda som ville ha korv :) Alice i sitt rosa halsband!


Uppställning! Här ser man så mycket vitt Alice har framtill tillskillnad från dom andra, det är vi som är andra från höger, jag i keps :)

 

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Va kul det ser ut!! Önskar att jag kunde varit med. Hoppas på att nästa gång passar!!

2009-09-21 @ 06:06:22
Postat av: Pernilla Ericsson

Vilka fina bilder, ser ju sååå härligt ut.

2009-09-21 @ 12:01:48
Postat av: Lotta

Jag har inte ens tänkt på att hon är så vit på bröstet, men det ser jag ju nu. Men det är fint med vitt! Tellus är vit ;D

2009-09-21 @ 16:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0