söndag.

usch. denna dagen började inte bra, eller mycket bra..beror på hur man ser på saken. Vi låg och sov alldeles för länge jag och B idag. jag gick och släppte ut hundarna vid 9 sen så råkade jag somna om...deras frukost blev mer en lunch :O Men dom verkar inte deppa ihop och dö ut för det! Vi har vart ute på en långrunda nu jag och hundarna, som kompensation för tråkiga husse och matte :)

Jag har ju köpt ny mobil! har fotat lite med den och är ganska nöjd :) den är helt ok. funkar bra för de kort jag vill ta iallafall :)


Wilma i sin nya fina sele. Taggad till tårna för en cykeltur :)


Wilma efter 45 min cykeltur. Lite lagom trött och törstig :) Hon har kondis som heter duga denna tjej :)


Alice och Wilma idag ute i skogen. Jag säger "godiis" för att få dom att titta på mig - Alice tittar direkt "var, var?", wilma bryr sig inte "skiter väl i dina jävla godisar, vi är ju mitt bland all vilt ju!!"

Grejjen med denna mobil är att man kan filma i HD vilket då ska vara jätte bra säger dom. jag har inte proivat att filma än. men tänkte att jag ska lära mig och sen kanske filma när vi tränar lydnad o så :)

Fästingarna är ta mig fan över allt. usch, jag försöker förbereda mig mentalt för en helvetesfästing sommar! Wilma kommer ju garanterat behöva fästningmedel iår, har inte haft det på 2 år för det har inte vart så mycket och om hon får några så ser man dom så lätt på henne. Alice har alltid haft eftersom det är nästintill omöjligt att känna fästningar i hennes päls. Jag som trodde att fästningarna skulle dö ut av all kyla och snö verkar snarare ha förökat sig som bare den och bara legat och vänta på att våren ska komma så att dom kan komma fram och attackera med full kraft!

B´s syster och sambo var här och åt middag i fredags, det var första grillningen för iår då. gott gott :) Vi spela Buzz, frågesport på tv spelet. B´s systers sambo skulle tydligen vara väldigt dålig förlorare, och dålig vinnare! Så vi har förberett oss lite på det :) haha, ja..han vann ju då inte en enda gång...jag vann däremot 3 ggr av fyra..vilket jag gärna talade om för han! han skyllde på de mesta grejjerna som stod i vägen att han skulle vinna..jaja :) men det var kul iallafall!

Nu ska jag laga kycklig och ris! och lite senare ska jag iväg till gymmet. Blev lite peppad av att b´s syster la märke till att jag har gott ner i vikt. träffar ju inte henne så ofta så då blev det väl lite tydligare för henne, det är roligt :)

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0