Våran morgon!


Morgonen börjar som vanligt med att klockan ringer och alice kommer och lägger sig jämte min säng, "ska vi gå ut nu, ska vi gå ut nu???"




På B´s sida ligger wilma. "godmorgon morsan, jasså är det redan dags att gå ut?"




Väl ute så möter vi återigen en dag med sol - underbart! Vi tränar som
vanligt lite granna här och där, Alice börjar bli riktigt bra på kommandot "stå!"



Wilma hon kan sitt "sitt vackert" perfekt. Och hon kan sitta så här länge länge, vet inte hur länge hon kan för jag har inte testat att hon ska sitta tills hon inte orkar mera, men har testat bra länge och det är iallafall nån minut eller så.




Vi hittade idag ett mycket spännande litet tomt ägg. Hundarna var väldigt nyfikna och verkar inte veta om det farligt eller om det gick att äta...

 
 


Väl hemma igen så är det dags för frukost. I det här huset så funkar det så här tycker katten, att hon har sin egen skål som bara hon får dricka ur, men hon dricker helst ur hundarnas skål om man byter ut det till rent vatten som inte hundarna har dregglat i. Sen när hon dricker så står hon där i evigheter och dricker och dricker..då får dom andra ställa sig på kö om dom vill dricka..



Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: jenny

Hihi, vad roligt att läsa det du skriver "god morgon morsan" :) Loke ligger också precis på min sida så och när han märker att jag vaknar, så får han brottom upp i sängen. Våran katt dricker också hellre oftast i hundskålen. :) Dock ha våran kise, varit iväg nu på några dagar, Börjar undra om något hänt :(

2010-04-21 @ 09:05:36
URL: http://jeennyyss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0