Mycket som händer..

Det händer mycket här. Speciellt i Ellas huvud. När hon kom hit så var hon en riktig liten tuffing, inget kunde skrämma slag på henne inte. Nu blir hon rädd när hundarna skäller, hon blir rädd när det kommer nån och hon blir rädd för konstiga ljud. Hon tappar tänder. Det är mycket för hennes lilla huvud ta in tror jag :) Vi går på kurs och vi tränar och vi är ute på små rundor  :)

Alice och Wilma börjar sakta men säker återgå till att bli två glada pigga tjejer. Ella och Wilma leker ganska mycket nu, Alice leker inte så mycket med Ella ännu, ibland har hon kanske slängt nån tass på Ella men det har inte vart så poppis så Alice har lagt ner det. Ella ska ofta leka med Alice vid fel tillfälle, tex när vi precis har kommit hem från en långrunda (jag, alice och wilma) Alice är trött och vill helst vila sig lite då. Men då är ella så glad att Alice är hemma igen. Häromdagen så höll Ella på att tugga Alice i mungiporna vid ett sådant här tillfälle. Alice morrade ifrån lite, ella slutade inte. Då sa Alice ifrån på skarpen och Ella slängde sig skrikandes på rygg med alla tassarna upp i vädret, hon skrek och skrek och skrek och Alice tittade ner på henne med en tröttsam blick. Ella fortsatte skrika och sprang iväg och satte sig vid mina ben och skrek lite till. Sen slutade hon till slut. Då tog det 5 minuter sen var hon på och tuggare på Alice igen.

Jag var inne med hundarna på klubben i torsdags. Socialträning för Ella, och hoppet-träning för Alice och Wilma :) Det gick bra. Kände blickarna som folk kastade på mig när jag gick in på plan och gick en vända med en berner, en vuxen petit, och en valppetit som slängde sig fram och tillbaka i kopplet. Men jag är stolt över våra älsklingar så det gick bra, jag gick med stolt hållning och höll alla tre i vänsterhand :) in bland alla andra som var där och tränade, satte fast Ella vid ett bord, tränade hopp med dom andra och sen gick vi en omväg ibland folket för att gå till bilen igen :) Det gick jätte bra och jag tror vi får åka dit, eller nån annanstans, snart igen. Ella behöver komma ut lite och se att det finns andra fybenta djur i världen.

Wilam älskar hundstugan här ute föresten. Hon kan ligga inne och vila, men så helt plötsligt så går hon ut och lägger sig där ute i stället :) När vi ska sova så ropar vi på henne och då kommer hon långsamt och gäspar. Hon stortrivs. Det är skönt. Alice trivs bra på sin plats på trappan som hon alltid har tyckt om. Men hon upptäcker nog när det blir dåligt väder att tak och väggar är bra också :)

Nu är jag ledig i veckan massa massa. Det ska bli sååååå jävla skönt. jag laddar mig inför vad som komma skall i höst. Det kommer bli en tuff termin, vad som gör att jag ser fram emot den är att det är min sista :D Sen ska jag också bli vuxen och skaffa mig ett jobb och få känna på det dära som kallas fast inkomst!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0