Ella min slangbella..

Hon börjar fatta vad Wilma menar nu, när wilma så vackert lägger över sin stela svans i en båge och trycker upp sin fina stjärt mot Ellas nos, och trippar med när Ella flyttar sig. Ella har tidigare inte förstått, "YES!! BUUUSA!" Har Ella sagt och hoppat runt som den studsboll hon är. Men Wilma har frustrerat hejdat henne genom att grabba tag om hennes bakdel och demonstrerat hur man ska göra! Idag gjorde Ella ett försök, först med tassarna uppe på Wilmas rygg helt platt - gick inte så bra. Men seen, Ella tog ett sånt fint tag och försökte para sig med wilma. Herregud, som dom håller på! Dom springer fram och tillbaka i hela huset och parar sig och skäller och hoppar och skuttar. Wilma gillar ju inte att vara ute så här års i vanliga fall, men nu är hon mer än gärna ute med Ella där dom två i fred kan hålla på. Det är tur vi har vår inhängad :) För tänkt när Ella blir mer mogen och själv börjar löpa, vilket liv det kommer vara. Alice har ju tidigare vart den som har fått utstå Wilma i dessa tider, Alice bryr sig inte alls om Wilma nu, hon tycker nog det är skönt att slippa tvingas ner på hennes nivå och para sig med den plutten. Men dom är så roliga så jag kan sitta skratta åt dom länge :)

Var och köpte mat till hundarna och katten idag. Alice blev pendlad på olika saker. Det är häftigt. Att en liten pendel kan visa så mycket intressant. Den visade iallafall att solrosolja inte är bra för Alice, men rapsolja är däremot bättre, och olivolja. Fiskolja är varken bra eller dåligt och så även kungsörnen snabbmakaroner. Hon som kan så mycket om mat och sånt här tyckte också Alice var smal :( jag blir så van vid henne så jag ser det tydligen inte. Men nu ska hon få mera mat, rapsolja, pasta och morotspellets. Laddade upp med ett rejält lass ikväll. Pet pet pet. "åh pasta! Mums! Men det andra får vi peta bort!" Hur får man en hund att gå upp i vikt som inte ÄTER?? Ella däremot äter som en häst numera, det har liksom bara släppte på henne en dag också börja hon äta :) Så Ella och Wilma äter upp varenda liten mumsbit, medans Alice skiter i vilket och lika gärna kunde äta snö istället, hon verkar föredra det framför allt annat nu!


Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Usch ja, det är tråkigt att han blir så rädd :( vi har användt dessa lugnande de andra nyår, så det funkar ganska bra. Sen är vi alltid hemma och har oftast en väldigt lugn kväll, så det hjälper också. Ja, som det ser ut nu, så kommer vi på söndag. :)Gott nytt år på er, hoppas ni får en trevlig kväll i morgon! kram kram

2010-12-30 @ 14:38:14
URL: http://jeennyyss.blogg.se/
Postat av: Ann chatrin

Det är inte lätt att få en hund att äta om hon inte själv vill. Det är nog bara att gilla läget. Jag har ju en av var sort, Azra som kan äta hur mycket som helst men inte behöver, och så Loppan, som bara äter när det passar henne. Hon är smal och kommer alltid att vara det. så länge de är friska spelar det ju ingen roll. En smal hund får förmodligen inga problem med höfter o armbågar.

2010-12-31 @ 12:02:08
URL: http://www.lillaskee.com
Postat av: Annicka

GOTT NYTT 2011!! Vad menas med pendlad??? Har aldrig hört talas om det. Kram Kram. Ses snart

2011-01-01 @ 12:59:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0