Sjuk?

Alice har börjat löpa igen :( jag fattar inte detta. De två första åren så löpte hon med 6 månaders mellanrum, nästan på dagen exakt! Förra året blev det lite tokigt och hon började löpa 3 månader efter ett "normalt" löp (nov 2009). På detta, onormala (för att skilja löpen åt), försökte vi para men hon hade ingen ägglossning visade det sig. Sen efter det så började hon inte föräns 6 månader senare (maj 2010), och sen löpte hon efter 3 månader igen (aug 2010),  och nu då igen - efter 4 månader! Så mellan 19 Nov 2009 och fram tills igår, så har hon löpt fyra gånger. Hon kan la för fan inte löpa och vara skendräktig året runt? 

Och sån som jag är så börjar jag kolla upp vad detta kan bero på. Jag skulle inte påstå att jag är hypokondrisk när det gäller min hund, utan snarare att jag vill ligga ett steg före och kolla upp saker OM jag skulle se nått symptom ytterligare så att hon kan få vård så att inte nån sjukdom ligger och gror och blir värre och värre. utan att jag lägger märke till det så att det inte slutar med att sjukdomen är så stor och utbredd i hennes kropp att det inte längre finns nått att göra. Självklart finns det sjukdomar som har symptom med "oregelbunda löp" och vad ska jag göra med den informationen då? Jag vet inte! Hon ska till veterinären imorgon för att kolla ögat (som vi skulle gjort i fredags) så jag ska fråga dom då. Det kan väl inte skada att fråga?

Och stockholm då? hon skulle ju inte löpa nu, jag hade ju räknar ut detta så jävla bra, trodde jag. Hon löpte ju sex månader efter ett konstigt löp förra gången, trodde det skulle bli så nu igen..men nä..det blev det ju inte! en sak som är bra med detta, om man ska se NÅTT positivt, är att hon kommer ANTAGLIGEN inte löpa 29 januari när det är lydnadstävling ;) Och det skulle ju vara just min tur att Ella löper till utställningen i göteborg också - yeah!!

Idag har jag iallafall vart i göteborg med lilla syster och kollat på Linnea. Hon var så duktig och snygg och fin och toppen!! Även om hon inte vann så tycker jag att hon ska vara stolt över sig själv. Och det vet jag att du är Linnea när detta bara får sjunka in. Du slog ut många tjejer och du har gjort ett så bra jobb och det ska du vara stolt över!! Jag är iallafall stolt över dig som fan :)

Nu ska jag plugga tänkte jag.

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Nojja inte upp dig angående Alice. Det är säkert inget fel, hon är lite knäpp bara ;)

Men fråga veterinären, de skadar ju aldrig!

2010-12-13 @ 09:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0