Lördag - melodifestivalen.

Svar på kommentarer.
annalina. haha, posar inte med så många djur faktiskt. B var fotograf och jag förstår inte varför, men det togs mer kort på djur än på mig? ;)

anncatrin. håller verkligen alla tummar och tassar vi har här för er. vad spännande! och nej, vi fick inte se big five. det går inte att se big five i uganda, för där finns inte noshörning. Men vi såg ju buffel, lejon och elefant, 3 av 5. Så jag får åka till tanzania eller nått också, för big five måste man ju se nån gång i livet ;)



Jag glömde ju berätta om vår promenad i tors. Jag hade så dåligt samvete för vi hann inte gå nån vidare direkt runda i onsdags, så jag skulle gå tors morgon men så försov jag mig så det hanns inte med, så när jag kom hem vid 15 tiden så skulle jag gå en riktigt långrunda med hundarna. "går över åkern först" tänkte jag. såg att där var ganska mycket snö men vafan, det går la säkert bra. men gud vad jag ångra mig. det var typ upp till knäna på mig så wilma kunde ju absolut inte gå så jag fick bära henne och vi ramla och hade oss. en promenad över åkern som normalt tar ca 5-10 minuter tog då typ 40 min. det var det värsta jag har vart med om, men envis som man är så tänker jag ju aldrig tanken på att vända, man kan ju inte ge upp! jag hade fullt med snö innan för termobyxorna på benen när vi väl kom ut till vägen och vi var så trötta, eller jag och alice iallafall, wilma hade ju åkt snålskjuts.

en annan väldigt rolig sak är detta. är det inte det finaste ni nånsin har sett? :)
mycket fint. men kennelklubben är inte direkt generösa. det kosta ungefär 300 kr att beställa detta papper :) värdefullt.





Har inte tid att fixa med mer bilder just nu. har jobbat idag och nu måste jag plugga innan vi ska in till stan på middag och kolla melodifestivalen - årets höjdpunkt. eller höjdpunktER kanske, för det håller ju på i en evighet nu för tiden!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0