öööh? va?

Jo visst. det är roligt med snö. no hard feelings to snön!
MEN. när jag ska åka till jobbet idag så önskade jag att snön iallafall vägde lite mindre. fy faan vad tungt. jag skottade vid bilen i typ 50 minuter och sen kunde jag backa 2 meter..jo visst lycka till att komma i tid till jobbet. och eftersom jag bara skulle jobba 9-13 så verkade det inte som nån idé att åka över huvudtaget. grannen som skottar vägen har även bara kört En runda med plogen, vilken blev en väääldigt väääldigt smal väg att köra på, tror inte min bil hade fått plats där faktiskt. så jag fick ringa och avboka mig. suger, hatar att behöva ring jobb och säga att jag inte kommer.

men jag hoppas hoppas att vi kommer iväg till gbg i eftermiddag. jag vill så gärna gå på musikalen och helvete, jag har ju köpt en klänning för 500 spänn dagen till ära!!

wilma och Alice fick en smärre chock när jag släppte ut som i morse. Wilma började gå på den skottade stigen (som då inte var så "skottad" längre eftersom det hade snöat igen med typ 2 decimeter) men hon vände ganska fort och kissade utanför trappan och sen skulle hon in. Alice kände däremot att hon ville göra nummer 2, och det gör man inte utanför dörren eller på en stig bara så där (enligt henne) utan man ska gå runt runt runt i stora cirklar först, men även hon fick ge upp för hon märkte att det gick inte att sitta och göra nr 2 i denna höga snön, det gick ju knappt att gå där för henne :)

ja, så eftersom jag inte kan jobba idag så är det lika bra att gå ut och skotta på gården. ska verkligen lägga ner hela min skjäl i detta så att jagh ar att göra hela dagen...för jag är lite sur!!
älskar snö..men jag önskar jag kunde trolla just nu!!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0