Wilma...ja wilma.

hon har varit så duktig vår wilma de senaste dagarna. hon har varit en riktig stjärna. hon har lyssnat så bra på promenaderna, har inte dratt i kopplet och jag har tom vågat låta henne gå själv med kopplet släpande efter och hon springer fort framåt, också ropar man så vänder hon tvärt och rusar tillbaka till en. Åh vad duktigt hon har varit... men idag vände den lyckan...!
hon började promenaden väldigt bra, lyssnade på både mig och björn och var pigg och glad. vi gick hela "familjen" och hade en super fin promenad i snön. Så sticker wilma som en spjut helt plötsligt. vi ropar och visslar men hon skiter totalt i oss. hon börjar driva och försvinner bort i skogen. hundj-vel!!!! Men men, det var bara till att ge sig in i skog och den höga snön efter henne och följa hennes spår. som tur var så hittade vi henne efter ungefär 30 minuter, hon orkade inte hålla på så länge i den höga snön. Björn var super arg, medans jag var glad att vi hade hittat 1 av 2, alice hade ju stuckit efter wilma och var fortfarande borta!! jag ropar och visslar i pipan men hör eller ser henne inte nånstans. vi konstaterar iallafall att det måste vara botten fröset i mossen så där har hon ju inte gått ner sig i allafall. Vi går tillbaka till vägen och där är hon, hon hade struntat i wilma och följ efter ett rådjur istället åt ett helt annat håll. jahaja. då var alla samlade igen och den underbara promenaden slutade med sura miner och en blödande wilma!! (hon hade skärt upp sig lite på en sporren)

Sen ikväll så har jag trimmat klart wilma. Nu är hon söt och fin igen :) Men lika kul som det är att sitta och forma och fixa henne, lika jobbigt är det. Åh vad jag vill ha ett trimbord så jag kan komma åt henne från båda håll, och en pall som är i bra höjd. Och trimkläder så att jag inte behöver se ut som självaste wilma själv när vi är färdiga. såg på blocket att det var en som sålde trimbord och saxar och trimmaskin och allt vad det var, suuuper bra grejjer allt vad jag vill ha. för 1950. hmm, ja..jag vill så gärna!! men jag blir så snål nu när hon är färdigtrimmad. men nästa gång jag ska på det igen så vet jag att jag kommer önska att jag hade alla dom där grejjerna!!!

Men hur besviken jag än var på wilma idag när hon stack så försöker jag se det positivt - jag fick mig en jävla träningspass!!!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Quila o Ronja

Kul o se att det finns fler med samma "problem" som vi har.

Kul läsning



/Susanne

2010-02-17 @ 23:03:05
URL: http://quilaoronja.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0