yes!!!

jag har vart ute med hundarna på en promenad innan frukosten, så nu ligger wilma däckad i sängen och alice ligger i korgen bredvid sängen. alla är mätta och belåtna så nu drar jag med gott samvete ut till åkulla för att åka skidor. B sa att charlotte kalla har 30 par skidor. hmm, ja det kan man ju också ha om man tycker man behöver :)

en annan väldigt rolig sak. dom här trimgrejjerna som jag sa att jag kollade på på blocket. jag mejlade henne och frågade om hon vet vad det skulle kosta att frakta ner dom hit. hon sa att det kostar nog ganska mycket för det väger ju en del. Så svarade jag och tackade för henne svar och skrev att jag ska funderade på detta för just nu har jag inte råd, eftersom jag är student, så jag förstår om hon har sålt grejjerna till nån annan innan jag har funderat klart men att jag hör av mig och kollar om de är kvar om jag bestämmer mig för att jag vill ha dom.
och gissa vad denna snälla människa svarar!! att hon håller grejjerna till mig ett tag för att hon tycker synd om mig och förstår att jag gärna vill ha grejjerna. ja jag säger då det. hit med sakerna, nu vill jag ha dom! :)

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0