Nu behöver jag Er hjälp!!!

Jag mejlade en trevlig man som har hjälpt oss att boka denna resan. frågade honom om det är ok att ta med något till barnen på en skola som vi ska besöka när vi är i Uganda, eller om det anses respektlöst eller så. kände att jag var tvungen att fråga först.

Han sa att det absolut är ok. Sist han själv var där så hade han med sig fotbollskläder och bollar, han skrev också att dom gärna tar emot begnade mobiltelefoner (om nån av er som läser har en så kan jag ta med en och lämna från er :)
Hur som helst. jag funderar nu på vad jag ska ta med mig. Första tanken är papper och pennor. Men det kanske finns nått annat? kan ni hjälpa mig. Det får inte vara får tungt eller stort, jag ska orka bära det i en ryggsäck en bit. kanske kepsar?

Skulle vara väldigt tacksam om ni lägger en kommentar innan i morgonkväll om vad jag kan ta med, nått som kan införskaffas i staden lite enkelt :)

han skrev en annan sak också. att vi kommer få åka till en skola till, en som inte stod med på rutten, en skola för föräldrarlösa barn. Jag vet ärligt talat inte om jag klarar av att träffa dessa barn, för jag tycker så fruktansvärt synd om dom. Kommer nog vilja ta med mig dom hem allihopa. Men jag ska göra vad jag faktiskt kan, jag ska ge dom något som dom har användning för..hjälp mig nu!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej Emma! Vad spännande det låter!



Jag vet inte om detta kanske är en dum idé, men när du skrev det om kepsar så kom jag å tänka på min käre svärfar, och min sambo. Speciellt svärfar är en riktig hamster och samlar på sig det mesta :)

Så han har säkert en låda med kepsar som han köpt en gång i tiden, hihi. Vi har säkert ett gäng hemma också om man bara går runt och letar en stund.

Då är det reklamkepsar isf....

Är det ngt du skulle vilja ha isf, eller vad hade du tänkt dig?

Kram Emelie

2010-01-14 @ 09:05:26
Postat av: Ann Chatrin

Beror ju lite på hur gamla barnen är. Det får ju vara lätt att bära och inte ta för mycket plats. Miniräknare, ballonger, gosedjur, yatsee-spel, kortlekar.

Jag hade nog oxå haft svårt för att komma till en skola för föräldrarlösa barn. Blir ju gråtfärdig bara av att tänka på det.

2010-01-14 @ 17:41:13
URL: http://www.lillaskee.com
Postat av: lina

jag vet inte emma, svårt det där. Lite sent nu att ge tips jag vill bara önska dig en underbar resa!

2010-01-14 @ 18:05:04
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0