Ella börjar visa sitt rätta jag.

Igår kväll innan vi skulle gå och lägga oss så tänkte jag bara gå ut och kissa Ella, och ev. busa lite också så hon blev riktigt trött så hon kunde sova på natten. Busa - det ville hon. Hon rusade runt i trädgården i ungefär 40 minuter. Det fanns inget stopp på henne. Jösses som hon höll på. Hon var på mig och bet och skällde och morrade, och var på Alice och Wilma. Alice och Wilma morrar tillbaka och säger åt henne ordentligt nu, dom gör henne inte på nått sätt illa men dom säger ifrån. Första dagen så tyckte jag inte dom behövde göra det, men nu så låter jag dom sköta det själva. Ella tar ingen skada av det alls. Hon lyssnar på dom när dom säger ifrån, hon slutar liksom hoppa på dom och bita..men istället så skäller och morrar hon på dom på avstånd och dansar runt omkring dom. Samma sak gjorde hon på mig, jag sa åt henne också. och hon slutar bita, men istället så hoppar och skäller och morrar hon.
Hon börjar väl känna sig trygg här nu verkar det som, och jag kan svära på, att jag såg två småå småå horn växa ut i pannan på henne igår. Ja hon var helt otrolig, ni skulle sett henne. Hon får ju inte gå promenader ju, men som hon håller på så hade hon lätt fixat det. haha. Ja vi måste komma på nått sätt där hon kan göra sig av med all sin energi utan att röra på sig för mycket och utan att bita oss :)
Sen när vi gick in efter ungefär 40 minuter då jag tyckte att hon faktiskt kunde gå in och känna efter och varva ner lite, det var liksom som att ju mer hon fick hålla på ju värre blev hon. Då gick vi in och hon däckade direkt på mattan under köksbordet och sen så sov hon ända tills B åkte till jobbet i morse :) ingen kisseri i natt alltså.

Nu så har vi precis vart ute en liten tur på kanske 10 min i skogen och på ängen, hon kubbade på som att hon vore en vuxen bordie collie. Jag undrar vad hon gjord av alltså?

Nu hoppas jag hon sover en stund så jag kan käka frukost :) Ja hon sover föresten bättre nu ockå. Tror verkligen hon börjar känna sig hemma här nu för igår på dagen så sov hon i ungefär 2 timmar, de första dagarna kunde hon inte sova mer än kanske 30 min åt gången. Så det är toppen :)

åh just det. jag glömde ju nästan skriva om hur jävla go hon är när hon är trött. :) då är hon helt fantastiskt mysig, hon vill ligga tätt tätt intill och gosa. Och om hon vaknar och ingen är i rummet, så när hon väl ser nån av oss så blir hon glad så då slickar hon än i ansiktet och vifftar på svansen och hela kroppen. Hon är så fin våran Ella. Jag hoppas att hon kommer vilja fortsätta gosa såhär hela livet, för hennes matte ääälskar att vara nära också :)

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Benny Olsson

Hej! Jag heter Benny och har Rex och Ozzy. Ja man kan inte motstå de små liven. Jag får nog hålla med om att man tröttar inte ut dom i första taget där är en otrolig energi i dom. Ska bli skoj och se vad det blir av dom i framtiden. Ozzy sover hela natten fram till 6 tiden då kommer han och vill upp i sängen och matte är inte sen att ta upp honom, de och myser en stund sen är det kisse dax. Har bara misslyckats en gång innomhus. Ha det bra och lycka till mvh Benny

2010-06-23 @ 11:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0