Varför?

Har vart hos min syster från i går morse tills för en stund sedan. Hon behöver hjälp hela tiden. hon kan inte göra nånting själv längre, eller jo, gå kan hon. stappla sig fram på kryckor en liten bit.
Usch. lilla lilla stora syster. vill ha tillbaka min syster som är glad och pratsam och sprallig. Jag ber aldrig till gud, och jag tänker inte göra det nu heller. Men om det finns en gud så borde väl denne fixa bort det onda från henne. Vad kan det möjligvis finnas för mening med att hon ska behöva ligga och vrida sig av smärta dag ut och dag in? Och proppa i sig massa tabletter som hjälper för stunden? Hur länge ska hon ha ont? det kan ta 6 månader sa läkaren, men hon mena väl ändå inte att Syster ska ha så här ont i SEX MÅNADER?
Och det finns ingenting jag kan göra. jag kan hjälpa henne med alla behov hon har, men jag kan inte få henne att inte ha ont...Vi låg och tittade på film igår och hon ligger jämte mig och stönar och vrider sig av smärta och jag har gett henne tabletterna som ska hjälpa men det hjälper inte så finns det inget jag kan göra...bara vänta med henne och hoppas på att det snart släpper lite....


nä..det kan inte finnas nån jävla gud!!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad har hänt?? :(

2010-03-26 @ 11:28:33
Postat av: AnnChatrin

Ja, det är ju vara en prövning utan dess like hon utsätts för. Jag tror att när allt har blivit bra igen så kommer ni och se att det fanns en mening med detta. Det värsta är ju maktlösheten man känner när man står utanför och inget kan göra. Håller tummarna för att hon blir bra snabbt, ge din syster massor med tröstekramar från oss!

Ann Chatrin m fam

2010-03-26 @ 18:50:35
URL: http://www.lillaskee.com
Postat av: lina

vad är det som har hänt med din syster Emma?

2010-03-27 @ 09:13:05
URL: http://secretmom.blogg.se/
Postat av: jenny

Vad har hänt henne?:(

2010-03-28 @ 19:39:30
URL: http://peachpenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0