Blött och trött!

Imorse så gick jag och hundar promenad, då började det droppa så smått från himlen. Sen så åt vi frukost och sen så kom Linnea med Rocky också åkte vi ut till Josse och Glasgow och gick en sväng. Det var mysigt. Det regnade ganska mycket men det var ett lätt regn så man tänkte inte så mycket på det :) men nu när vi har kommit hem så märker jag det på hundar, här luktar blöt hund! Hundarna är helt utslagna. Wilma fryser nog lite och ligger ihopkurrad i soffa med en filt på, Alice ligger här jämte mig och sprider sina goa dofter omkring sig :)
Jag är också supertrött nu. Håller på att sätta in dom sista korten i Ugandaalbumet men orkar egentligen inte, men vill få det klart.

Ikväll så ska B och hundarna på kalas. Jag vill också åka på kalas och träffa roliga människor och äta go mat. Men jag ska jobba! Iofs så är det ett jobb jag tycker är kul för jag ska vara barnvakt, men det kommer inte bli så kul just idag eftersom det är på kvällen/natten så då sover ju sötnosen..funderar på vad jag ska ta mig att roa mig med efter hon har somnat!

Alice mage verkar bli bättre nu. Jippi! Vi gav henne Torrfoder igår och imorse så var hon i stort sett helt bra. Det är jätte konstigt. Jag förstår ingenting. vi bytte från torrfodret för att hon åt det så dåligt och när hon väl åt det så blev hon dålig i magen...och nu så kan hon äta det och det ger bra effekt på magen? Det är så konstigt. Men jag är så glad att hon verkar bli bättre. Hon får verkligen inte tappa mer i vikt nu. Får så dåligt samvete och börjar nästan gråta när jag klappar henne. Hon är så glad och pigg och gör allt för mig..också kan jag inte ens ge henne mat som är bra för henne! 

Nä nu ska jag nog bara sätta in korten ska jag lägga mig i soffan. Fan vad jag önskar att jag hade badkar en dag som denna!


 

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: lina

jag önskar mig också ett badkar, mest av allt!

2010-05-08 @ 18:29:15
URL: http://secretmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0