Lydnad!

Idag har vi vart på klubben och tränat lydnad. Det gick bra idag. Jag vågade ta bort locket med godis när vi tränade "rutan" med Alice, hon blev först lite förvirrad och verkade inte veta vad hon skulle gå efter då, men när hon var inne i rutan så sa jag "STÅ" och då vände hon sig om och stod stilla, så hon ska nog fatta detta också!

Wilma är super grym på inkallningen. Hade dommarn kunnat ge högre poäng en tio på en tävling så hade wilma nog lätt fått det på inkallningen, hon är så jävla snabb så det ser ut som att öronen ska flyga av. Också tvärstannar hon och sätter sig jämte mig :) Hennes sittande är inte helt perfekta än men det kommer, det kommer :) Hon är så duktig och är så fukuserad så nu vågar jag släppa henne lös för att göra inkallning, det är super skönt :) Tänkt att man kan få "en gammal hund att sitta" ;)

På fredag ska jag på anställningintervju. På funcity! :) jag blev så chockad när hon ringde och presenterade sig och sa att hon var från fun city, glad och chockad :) och det hörde hon nog för hon skrattade :) Hon lät väldigt enkel och trevlig, kändes direkt som detta är en människa jag kan göra mig förstådd hos. Jag kan bli så nervös om människor är stela och strikta och ställer konstiga frågor så då framstår jag mest som dum och oengagerad. Men med henne så tror jag nog att jag kan framstås som glad och trevlig och social och kanske tom lite smart ;)
Jag hoppas hoppas att jag får jobbet, hoppas bara att dom kan tänka sig att ge mig så lite timmar som jag vill ha, med tanke på valpen (om vi nu får nån vill säga) Och om jag då får jobb, så hoppas jag att jag får jobba med djuren dom har där, getterna och lamorna och allt vad där är, det hade vart kul :)

Jag idag har varit en bra dag så nu ska jag sova för imon hoppas jag det blir lika bra! Ser fram emot våra promenader på morgonen. Tänkt, förut när jag började gå på morgonen så tyckte jag att det var pest och pina, fick tvinga upp mig själv ur sängen för att gå ut. Hade nästan ångest över att jag skulle ge mig ut när jag var så trött. Men nu vaknar jag och tycker det ska bli skönt att få komma ut. Och speciellt nu när wilma är så duktig på att gå på promenader så är det ju extra kul :)



Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Wiie funcity! Där har ju jag jobbat :) Helt värdelösa var dom då, facket fick komma dit och ordna upp grejer. Men dom har säkert blivit bättre med åren! Ett jobb är ett jobb! puss

2010-05-06 @ 08:16:33
URL: http://nilss0n.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0