Svåra beslut och roligheter!

Jobbat 10.5 timmar idag. Är inte speciellt trött för det. men det är så tråkigt att inte vara hemma. Jag älskar att vara hemma och bara vara. Imorgon ska jag jobba igen. Sen går jag in på sista veckan på praktiken. Både skönt och trist. Trist för jag älskar att vara där och jag önskar att jag kunde vara färdigutbildad och jobba där istället :) Men också skönt för det är så mycket som måste tas itu med nu när dessa 6 veckors praktiken är över.

Jag hatar att ta massa beslut. Kan man inte anställa någon att ta kloka beslut åt en? :) B undrar om jag vill köpa hans bil...klart jag vill! Men jag har ju inte råd :( Ska jag låna? Eller ska jag sumpa denna chansen att få en bra bil riktigt billigt och köpa en bra bil riktigt dyrt senare när jag har mera pengar? Blir knäpp.

Sen är det beslut om jobb också. Allt handlar alltid om pengar. Det är jobbigt med pengar! Hur mycket kan du tänka dig att sälja dig själv för? Hur mycket är dina kunskaper, erfarenheter och din person värd? Erbjuds det den summar som du vill? Ska du ta en mindre summa än vad du själv tycker att du är värd, och utnyttjas? 
Men så tänker jag att när jag är färdigutbildad så kanske jag får jobb så kommer det komma in pengar varje månad..men sen kommer jag på att man kommer ändå ha massa beslut att fatta angåenge pengar... Det är jobbigt. Kan jag inte bara få vinna flera miljoner på triss?

Idag när jag var ute med Alice och Ella på våran njuta promenad så var Ella helt tokig. Hon blev så spattig av alla viltdofter. Hon yrade omkring och skällde och hade sig med nosen tryckt mot marken. Men hon kom när jag ropade, så hon var jätte duktig. Så när hon kom till mig så sa jag till henne att sitta. det brukar jag göra, och då vet hon att om hon sitter fint och har kontakt med mig så får hon snart gå igen. Idag kom hon som ett skott och satte sig och stirrade på mig och gnydde och det rykte i hela kroppen på henne. Hon tog inte ens imon en godis, det hade hon inte tid med tyckte hon. Så sa jag till slut varsågod och då stack hon iväg som ett skott igen. Sen fick jag koppla henne efter en stund en bit för jag blev lite orolig att hon en gång bestämmer sig för att inte komma när jag ropar :)
Min lilla pärla här hon. Om två veckor ska hon på utställning. Hon går fint i kopplet och stället sig fint och låter oss kolla tänderna. Men när vi var inne på hundklubben i veckan så ville hon inte alls det. Men jag hoppas att om vi kommer tidigt till utställning så hon får gå där och känna in sig lite så ska det inte bli några problem. Jag tycker faktiskt hon är riktigt riktigt duktig med tanke på att hon är valp också!

Alice och Wilma tränas för fullt nu. Idag har jag ju då inte hunnit men klubbmästerskapet den 31 oktober närmar sig med stormsteg. Jag vill så gärna så gärna vara meeed!

En annan kul sak. Den 13 november åker jag nog upp till stockholm. Min farbror och hans fru ska ha Ge 100 (40+40+20) års kalas. Det är en så fin sak dom har hittat på. Dom fyller 40 iår båda två, också har dom varit gifta i 20 år iår. Och iställte för att man ska ta med presenter till dom så vill dom att man skänker pengar som de sen ska skicka iväg till människor i andra länder som behöver pengarna bättre. Också ska de även ha en aktion där man tar med sig saker som man kanske inte har någon nytta av längre och säljer där, också går alla dom pengarna också till människor i 3:de världen. Jag letar för fullt här hemma efter saker som jag ska sälja. Jag vet redan nu att jag ska sälja mitt spel som jag gjorde i skolan, och min trumma som jag gjorde i skolan. Kanske nån förälder där som kan köpa de tillsammans med sitt barn. Får se vad för mer saker jag hittar. 
OCH vad som gör detta ännu roligare är att jag ska åka och hälsa på Linnea :) Älskade vännen vad kul det ska bli!

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hehe, det är sällan jag ställer till med sådanna "morgon festligheter" :). Men ibland. Du är välkommen hit att sova över, så skall jag bjuda dig på frukost :) haha :D



Trist med alla dessa beslut i livet, och dessa beslut över vad man skall placera och lägga sina pengar på. Jag vill också vinna miljoooooner! :)

2010-10-10 @ 17:28:23
URL: http://jeennyyss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0