Tränat!

Nu har vi vart inne på tisdagsträning på klubben. Wilma satte sig upp på platsen efter ungefär 1 minut och 45 sekunder - skit! Men när jag lagt henne och lämnat henne och sen gick tillbaka så låg och helt still tills jag sa sitt, det var bra. hon sätter sig gärna upp för tidigt annars.

Alice gjorde en klockren plats, jag gick bakom planket och 3 minuter och lamporna på planen slocknade och tändes igen, men hon låg som en klippa! Topp!

Annars så tycket båda två att regn och blött gräs är det värsta som finns och att jag själv kunde klä av mig och lägga mig ner om jag nu tyckte att det var så jävla viktigt!! Alice gjorde apporten super, en gång med lite hjälp och en gång endast med de kommando som man ska ha. Alice gjorde även en skit bra inkallning med ställande - YEAH!! Rutan fick vi inte gjort för jag glömmde koner, typiskt! Wilma..ja wilma...vad gjorde hon bra idag? inkallningen var bra som vanligt, kanon! annars så var hon rätt så väck i bollen idag tycker jag. Eller ställande gjorde hon faktiskt snyggt också. Vi ska ut och träna i regn mera...på torsdag ska vi anmäla oss till klubbmästerskapet. this is it!!

Nu ska jag äta och sen ska jag sova. Imorgon ska jag på bröllop igen. kan ni tänka er? Har inte vart på bröllop på 20 år och iår blev det tre stycken :) Men imorgon ska jag inte vara där som gäst, utan som barnflicka :) skitkul!!
Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0