Losing it with Jillian..

Det kollade jag på på TV nyss. Jag vill också ha en Jillian. Jag vill ha en Jillian som står och skriker på mig på gymet när jag är på väg att ge upp, en Jillian som säger till mig att "resa mig upp, rasten är slut", efter 2 sek. Jag vill ha en Jillian som puschar mig så jag spyr. En Jillian som ger mig så jävla dåligt samvete när jag äter en godis så jag aldrig mer vill göra det. Ja. Det vill jag! För vet ni, jag blir så trött. Jag blir så trött på att kämpa. Jag blir så trött på att kämpa från vecka till vecka men inget händer..jag är trött på det nu. Förra veckan hade jag gått ner 0.3 kg, men kanske visade vågen fel för nu har jag tydligen gått upp 0.5 kg igen...det är jag trött på! Jag har inte gett upp, det är bara inte roligt längre!!! Jag hade ju mål, jag har haft så jävla många mål...men jag når inte upp till dom...det gör mig förbannad! Men men...jag ska gå en timme imon innan frukost, sen ska jag äta ägg till frukost, sen ska jag till skolan och sen efter skolan ska jag till gymet...för jag har inte gett upp!
Ursäkta mitt gnäll! Vill ni höra nått roligt?

Var på kurs igår med Ella bella busrumpa. Hon var på gång vill jag lova. Husse kunde inte följa med denna gången så det var bara Ellisen och jag. Och vi var så duktiga så :) Vi tränade loss, kommandot "nej"..och lite annat. Läxlappen sitter på kylskåpet så tills nästa vecka ska vi minsann ha tränat bra!

Idag var jag och Wilmisen på kurs. Och wilma var på gång idag hon också :) Jag fick lärt mig hur jag ska lära henne att ha bättre kontakt vid linförigheten, och sen lärde vi oss en rolig grejj, och bra grejj. Att hunden ska upp på en pall med frambenen, sen ska hunden gå runt med bakbenen (som är på marken) men stå stilla med frambenen, som då är på pallen. Wilma fattade ganska snart att jag ville ha upp hennes framtassar på pallen, sen kom vi inte mycket längre men vet ni varför hon ska kunna detta lilla cirkustrick? För det är ju lydnad vi går, inte freestyle! Jo, hon ska kunna detta för att vi ska få snygga svängar i linförigheten, när vi gör vänstersvängar så ska hon bara röra på rumpan och inte på framdelen. Mona Kjernholm, som har kursen, visade detta med en av sina och det var så jävla snyggt. Så nu ska jag träna detta på Alice också. Riktigt riktigt kul :)

jaha. Nu har jag bokat pass på spinning på lördag 10.00. Det är nog bra. Det var länge sen och jag tror att det är bra för benen det, eller jag vet att det är bra för benen rättare sagt. Kanske ska börja gå på boxningen igen...då får man ju lite pepp?!

Natti!


Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Visst går det segt men sluta inte kämpa Emma! Det går fruktansvärt fort att gå upp allt man har kämpat så för att gå ner! Eller hur? Visst skulle man haft en Jillian! Hur svårt hade det vart då liksom? Idioter på tv som klagar och tjatar, de skulle veta hur bra de har det med någon som hjälper dom och talar om vad de ska äta. Hur svårt hade det vart då?! Kram!

2010-09-02 @ 22:37:33
URL: http://nilss0n.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0