3 januari

Nu har jag testat Alice i några dagar med henne mat, genom att lägga torrfoder uppblött i botten, och sen makaroner i en hög, morötter i en hög, bioelixir på ett ställe och rapsolja på ett ställe, istället för att bland ihop att som jag gjort innan. Jag har kommit fram till följande ;)

Bioelixir är ingen höjdare, det går att äta om man är riktigt hungrig, men helst inte.

Det samma gäller pasta, det kan vara gott nån gång ibland, och då bara lite granna, 2-3 dl är på tok för mycket.

Morötter går tok-bort, inget gott alls.

Rapsolja är däremot fin fint, ju mera desto bättre!

Så nu lägger jag ner projekt Alice-gå-upp-i-vikt. Hon får torrfoder i toppklass och rapsolja. Bättre att hon äter sitt foder än pasta så det får det bli! Hon är inte som andra berner Alice, men det har jag ju vetat länge ;) Wilma tror däremot att hon är en häst, eller kanske en elefant, och tar man inte bort Alice övergivna matskål illa kvickt så är den borta på två röda och alltihopa, skål och allt, ligger i Wilmas mage!


 Hundarna hade kul ute idag. När jag kom hem så var det en sopptipp utanför dörren, kul kul. Bara att börja plocka. Jag skyller på Ella, allt är Ellas fel, alltid ;) Fast det var nog faktiskt Alice denna gången för vi hänger ju upp soppåsarna som vi inte orkar/hinner slänga i soptunnan med en gång, och dit upp skulle nog bara Alice nå.


 "dricker eran gran vatten?" fick vi en fråga här om dagen. "jajamensan, det gör den. Den mår så bra!" säger vi. Men det gör den ju inte alls :( den är jätte tråkigt och ful nu. Men vattnet försvinner lite pö om pö. Nu skyller jag faktiskt på Ella!


Nån som vet hur man kan lösa problemet med att hundarnas vatten utomhus fryser på en timme i detta vädret???

 

Kom ihåg att det är Copyright på alla bilder!

Kommentarer
Postat av: Jenny

vet inte hur stor skål du har men man kan testa att lägga i en tennisboll=)

2011-01-03 @ 21:28:39
URL: http://peachpenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0